Леся Нікітюк обтягла худорляві форми комбінезоном на гірськолижному курорті

Українська телеведуча Леся Нікітюк показала свої фото із гірськолижного курорту в Україні.

Відомо, що українська зірка зупинилася у комплексі Skogur у Яблуниці Івано-Франківської області. Цю інформацію вона сама підтвердила у своєму Інстаграм-акаунті, залишивши геолокацію.

Нікітюк показала знімки у картатий зимовому комбінезоні. Шанувальники помітили, що у цьому комбінезоні Леся неймовірно худа. Вона і сама по собі струнка, проте деякі користувачі Інстаграма припустили, що жінка могла трохи відфотошопит фотографії, щоб виглядати як володарка осиної талії.

На фотографіях вона посміхається та розкішно позує. Вона має на голові сонцезахисні окуляри для катання на лижах.

Леся Нікітюк відпочиває у Карпатах
Леся Нікітюк відпочиває у Карпатах
Леся Нікітюк відпочиває у Карпатах
Леся Нікітюк відпочиває у Карпатах

До речі, нещодавно українська телеведуча Леся Нікітюк звернулася до фоловерів та заявила, що планує відкрити для себе новий вид заробітку — сучасний, але дуже ризикований. Телеведуча 1+1 зібралася інвестувати у криптовалюту, щоб не відставати від інших та заробляти великі гроші. Своїми планами колега Сергія Притули поділилася Інстаграм.

Зірка українського шоу-бізнесу не приховує, що для успішного інвестування їй бракує освіти. І щоб не гаяти часу, Нікітюк уже записалася на безкоштовний вебінар на цю тему, навіть незважаючи на те, що зараз вона відпочиває у Буковелі.

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.