Юрій Ткач показав розваги на кухні з дружиною

Пара прийняла челендж від Євгена Кошового.

Український гуморист Юрій Ткач опублікував на своєму акаунті в Instagram нове відео, в якому разом із дружиною Вікторією грає в гру «Камінь, ножниці, папір». Переможець першого раунду занурює голову того, хто програв, у борошно. Далі – у ємність додаються нові інгредієнти. У Юрія та Вікторії це були майонез, кетчуп та сире яйце.

Такі нові правила запропонував напередодні колега Юрія – шоумен та актор студії «Квартал-95» Євген Кошовий. Він разом із дружиною започаткували челендж та передали естафету родині Ткачів.

Юрій та Вікторія зіграли 5 раундів із рахунком 2:3 на користь жінки. У свою чергу, вони  кинули виклик  співаку Сергію Бабкіну, хореографу Владу Ямі, гумористу Ігореві Ласточкіну та балерині Катерині Кухар.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.