Надія Бабкіна готується до виписки з лікарні після коронавірусу

40-річний чоловік 70-річної артистки Євген Гор повідомив, що незабаром Бабкіну випишуть з лікарні і вона буде вдома.

На початку квітня королеву російських народних пісень і хороводів Надію Бабкіну госпіталізували з підозрою на коронавірус.

Через кілька днів після цього припущення наявність інфекції підтвердили, а у співачки діагностували двосторонню пневмонію. Лікарі негайно перевели її в стан штучної коми і підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Після того, як стан артистки стабілізувався, її вивели з коми і продовжили лікування. Про всі новини регулярно повідомляє чоловік Бабкіної — співак Євген Гор.

28 квітня у своєму особистому блозі він повідомив, що Надія, як і раніше, проходить курс лікування, але її стан поступово поліпшується. За словами Євгена, через 7-10 днів він планує забрати дружину додому.

“Друзі, багато пишуть і питають про здоров’я Надії. Поспішаю повідомити вам, що ми кожного дня на зв’язку. У неї вже, як завжди, планів мільйон, і вона рветься у бій. Насилу вдається приборкати енергію. Лікарі планують відпустити її додому через 7-10 днів уже повністю здоровою! Спасибі ще раз величезне всім, хто вірив і був поруч”, — написав Євген Гор.

Надежда Бабкина и ее муж Евгений Гор
Надія Бабкіна та її чоловік Євген Гор

Багато шанувальників Бабкіної переживають за неї і бажають якнайшвидшої поправки. Сама ж артистка з моменту госпіталізації не давала ніяких офіційних коментарів і не виходила на зв’язок через власні соціальні мережі.

Також в мережі з’являлася інформація, що у особистого водія Бабкіної та його близьких родичів діагностували коронавірусну інфекцію. Але підтверджень того, що вірус передався конкретно через співачку немає.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.