Дотримав обіцянку: хлопець запросив на шкільний бал дівчину з синдромом Дауна

Дівчина навіть не розраховувала, що її хтось запросить на бал. Але хлопець стримав своє слово, яке пообіцяв ще в четвертому класі.

Вони познайомилися в школі. Тоді ніхто не хотів дружити з дівчинкою, яка народилася з синдромом Дауна. Діти боялися і не розуміли, але Бен Мозера відразу знайшов спільну мову з незвичайною Мері Лапковіц.

Школярі так здружилися, що в четвертому класі вже називали себе кращими друзями. Бен був для Мері, як старший брат. Він захищав її і в усьому допомагав. Сама дівчинка була дуже добра, але хвороба відлякувала інших, тому спілкуватися з завжди було складно.

Завдяки Бену Мері була активною школяркою. Вони разом брали участь майже у всіх шкільних заходах і займалися футболом.

Бен і Мері
Бен і Мері

Як звичайні підлітки, вони представляли свій шкільний випускний. Тоді Бен пообіцяв, що вони обов’язково підуть разом на бал. Але Мері поїхала жити і вчитися в інше місто.

Минуло кілька років, і старі друзі зустрілися на футбольних змаганнях. Бен грав в футбол, а Мері відповідала за покупку спортивної форми. Після тієї зустрічі вони знову почали дружити. Незабаром хлопець згадав, що він колись обіцяв, і запропонував Мері піти разом на випускний бал.

Выпускники
Випускники

 ""

Мері була в шоці. Дівчина думала, що ніхто їй не складе компанію на випускний, крім подруг. Вона думала, що весь вечір буде дивитися на танцюючі пари. А сама так і ні з ким не потанцює.

Бен, як справжній чоловік дотримав своє слово. За це йому подякувала не тільки сама Мері, а й мама дівчини з синдромом Дауна. Жінка дуже рада, що старий друг її дочки зробив випускний вечір особливим.

Мама Мері розповідає: «Вона була на сьомому небі від щастя. Бен весь вечір не зводив з неї очей, він був дуже галантний і ввічливий. Вони чудово разом виглядали, Мері просто сяяла».

 "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.