Надія Бабкіна вперше вийшла на зв’язок після коми

На початку квітня співачку госпіталізували з підозрою на коронавірус. Пізніше Бабкіну ввели у стан штучної коми на декілька днів. Вперше за цей місяць вона вийшла на зв'язок з шанувальниками.

1 квітня народну артистку Росії Надію Бабкіну госпіталізували в одну з московських клінік з діагнозом пневмонія, яку викликала коронавірусна інфекція.

Стан співачки був нестабільним, тому лікарі прийняли рішення ввести її в штучну кому і підключити до апарату штучної вентиляції легенів.

Через кілька днів 70-річна Бабкіна прийшла в себе і продовжила курс лікування. Весь цей час вона не спілкувалася з пресою і не виходила на зв’язок в офіційних соціальних мережах. Всю інформацію надавав чоловік співачки Євген Гор.

Перше повідомлення від Бабкіної з’явилося рівно через місяць після госпіталізації. 30 квітня вона опублікувала фотографію на своїй сторінці в Instagram, під якою повідомила, що вона перемогла хворобу і вже перебуває вдома.

Крім новин про свій стан, артистка щиро подякувала усьому медичному персоналу, який допомагав їй боротися з недугою й усіляко доглядав за нею.

Вона також додала, що духовна підтримка і доброта небайдужих людей мотивували її на швидке одужання.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.