Пожежник виніс собаку з вогню, але господарі не захотіли забирати обгорілого пса

Собака обгоріла, і від неї відмовилися господарі. Але пес знайшов нову сім'ю, і сам став пожежником.

Песику було всього кілька тижнів, як з ним трапилася біда. Собаку на прізвисько Джейк виніс пожежник з палаючого будинку. Тіло тварини обгоріло, і було багато глибоких ран. Після цього господарі цуценя відвели вихованця до ветеринара, але за ним не повернулися.

Песика вынесли из огня
Песика винесли з вогню

 ""

Джейка старанно лікували у ветеринарній клініці в Південній Каліфорнії, і малюк швидко відновився. Але люди так і не прийшли за своїм маленьким щеням. Вони вирішили, що їм не потрібна обгоріла і травмована собака. Але все-таки знайшлося добре серце, яке не змогло залишити наляканого цуценя одного.

 ""

 ""

Кинуту і обгорілу собаку прихистив той самий пожежник, який врятував тварину. Чоловік не просто став господарем Джейка, вони стали колегами. Песика взяли в команду пожежників, і тепер він теж рятує життя.

Мужчина спас щенка
Чоловік врятував цуценя

 ""

 ""

 "" ""

 ""

 ""

Джейк став талісманом пожежної частини. У собаки навіть є жетон, який доводить, що пес дійсно офіційно вважається пожежником. Тварина допомагає дітям в реабілітаційному центрі, які отримали травми від вогню. Оскільки пес Джейк знає, що після пожежі можна щасливо жити навіть зі шрамами на тілі.

Пожарный пес
Пожежний пес

 ""

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.