facebook

Таюне: все, що ви не знали про таємне кохання Олега Винника – біографія, фото, цікаві факти

Таюне – творчий псевдонім Таїсії Сватко, бек-вокалістки та таємної дружини української знаменитості Олега Винника. Як розвивалися їхні стосунки, що відомо глядач

Таїсії Сватко у січні виповнилося 48 років. Дивлячись на фото, можна дати їй трохи більше тридцяти. Красива блондинка, з довгим волоссям, струнка та жіночна, чим не пара Олегу Виннику?

Історія кохання Олега Винника та Таюне

Ще з 2017 року подейкують, що пара офіційно – чоловік і дружина. Олег Винник ніколи не коментує своє особисте життя. Також ми знаємо, що пара має дорослого сина. Його звуть Юліаном, йому близько 18 років, займається професійним плаванням і досягає в цьому відмінних результатів. Доречі, сім’я живе у Німеччині вже близько двадцяти років

Таюне з чоловіком Олегом Винником в Інстаграм

Про Таїсію відомо, що вона, як і співак, родом із Черкаської області. Кажуть, що Олег Винник мало не шкільне кохання Таюне. Достеменно відомо, що пара після закінчення школи вступила до Канівського училища культури, зараз коледж. Вони обидва жили у гуртожитку, але про свої стосунки нікому з однокурсників не розповідали. За інсайдерською інформацією, вони одружилися дуже молодими: у 18 і 19 років.

Ось з того часу так і повелося у закоханих, що Олег Винник не розповідає про те, що Таюне – його дружина, мабуть, щоб не відлякати шанувальниць. Таїсія Сватко почала співати бек-вокалом, коли Винник розпочав сольну кар’єру. Артисти все частіше виявляють знаки уваги один одному. Винник називає дружину ніжно – Квітка Таюне.

Зараз співачка розпочала свою сольну кар’єру, активно записує нові пісні. В неї вже з’явилися власні фанати. Її пісні завжди про щось важливе і знайоме кожній жінці. Нещодавно Таюне розповіла, що готується випустити свій перший альбом. Останній пост співачки в соцмережах:

Хоча артисти не розповідають відверто про свої стосунки, глядачі давно зрозуміли, що між парою існує невидимий зв’язок, який інакше, ніж любов, назвати не можна.

Популярне

Схожі статті

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Традиційні бутерброди та каші вже давно стали частиною наших буднів, але є способи зробити сніданок цікавішим, смачнішим та, що не менш важливо, кориснішим.

Народить найвибагливіший знак Зодіаку: дружина Остапчука Катерина сказала, коли з’явиться їхній нащадок

Всі, хто цікавиться життям публічних людей, знають, що Володимир Остапчук та його друга дружина Катерина з нетерпінням очікують на поповнення в родині, бо ця пара ділиться найінтимнішими моментами.

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п'ють чай з печивом, коли чують про її новий "Клуб манер" у їхній столиці.

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.