Кузьма Скрябін з того світу заговорив до українців пророчими словами: “За що ти із мене звірюку зробила?”

Андрій Кузьменко – легендарна особистість. Кузьма став прикладом патріота України, який знав про проблеми українського суспільства і не боявся про них говорити вголос

Повернемося в минуле на сім років, в день, коли сталася трагедія. Ми побачимо, як 2 лютого 2015 року Андрій Кузьменко на своєму автомобілі повертається із Кривого Рогу, де був його концерт, до Києва. Поблизу Лозоватки Дніпропетровської області сталася аварія: автомобіль Кузьми зіштовхнувся з молоковозом. напередодні Кузьма встиг зафільмувати багато розмовних кадрів, де жалівся на політиків та показував стан інфраструктури в Криворізькому районі. Кузьма об’їздив майже всю Україну, тому добре розумівся на проблемах українців і їх причинах. В ЗМІ до цього часу з’являються публікації або розслідування, присвячені загадковій аварії. Лунає багато припущень щодо смерті Кузьми.

Українці до теперішнього дня не можуть повірити, що Кузьми Скрябіна немає з нами на землі. Кузьма – борець за правду і справедливість. В складний час Україні не вистачає Андрія Кузьменка. Через певний час після смерті співака в мережу потрапив аудіозапис останньої пісні Кузьми. Українці були шоковані далекоглядністю цієї роботи. Якщо уважно вслухатись в слова, стає зрозуміло: сім років тому співак розповів про те, що відбувається зараз.

І за день я старію, ніби за роки

За що ти із мене звірюку зробила?

Але і це ще не все. Рядками пісні Андрій Кузьменко ніби звертається до своєї мами:

Мої бідні батьки до тебе не знали,

Як мало коштує втратити сина

І краще самі би раніше вмирали,

Щоб не бачити, як гине їхня дитина

Багато колег по сцені Кузьми часто згадують співака, діляться його архівними відео, переспівують пісні, з сумом згадуючи великого українця. Співак Потап виклав архівне відео з Андрієм. Такі кадри завжди охоче коментують вірні прихильники співака, з жалем згадуючи сумну подію:

  • “Як сумно”;
  • “Нам не вистачає тебе, Кузьма”;
  • “Якби він знав, що зараз відбувається в країні”;
  • “Царство небесне”.

Доречі, у 2021 році указом Президента України Володимира Зеленського було присвоєно звання Героя України Андрію Кузьменко посмертно

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.