Історія кохання Володимира та Олени Зеленських: він закохався з першого погляду, а вона цього не пам’ятає

Пара Володимира та Олени Зеленських – найкрасивіша в Україні і не лише. До них прикута увага всього світу. Читайте у нашій статті історію кохання Зеленських.

Ось уже майже 19 років Володимир Зеленський одружений зі своєю коханою дружиною Оленою Зеленською, але їхні стосунки тривають набагато довше – до весілля закохані зустрічалися ще 8 років. З чого все починалося?

Історія кохання Володимира та Олени Зеленських

Вперше долі президента та першої леді України перетнулися ще у підлітковому віці, коли Олена Кияшко перейшла вчитися до гімназії, куди ходив її майбутній чоловік. Було це у 7 класі.

Історія кохання Володимира та Олени Зеленських
Історія кохання Володимира та Олени Зеленських

Пізніше Володимир в одному зі своїх інтерв’ю зізнався, що він з першого погляду закохався в Олену, тоді як вона навіть не пам’ятає, якою була їхня перша зустріч. За спогадами Зеленської, у школі Вову знали всі – якщо десь галасливо, значить там його компанія:

Я знала, що Зеленський навчається у “Б” класі, і на цьому все, – розповідала Олена.

Відносини між ними зав’язалися вже після випуску зі школи, причому на той момент у майбутньої першої леді був інший хлопець і вона всіляко давала Зеленському відворот поворот. Олена зізналася, що не хотіла залицянь Володимира, проте їхнє спілкування переконало її у зворотному – їм подобалася однакова музика, завжди було про що поговорити та разом ніколи не було нудно.

Історія кохання Володимира та Олени Зеленських
Історія кохання Володимира та Олени Зеленських

Президент розповідав, що проблем з дівчатами не мав, а ось з Оленою все було інакше – саме тому, що вона його не підпускала, градус інтересу суттєво зростав. Для нього це було своєрідним викликом, але тільки доти, доки він не зрозумів, що закохався.

8 років молоді люди зустрічалися до офіційного закріплення стосунків і у вересні 2003 року нарешті одружилися. У шлюбі у Зеленських з’явилося двоє дітей, а їх пару називають найкрасивішою та найміцнішою у всій Україні.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.