Як незвичайний кіт змінив життя унікального хлопчика?

Хлопчик з'явився на світ з різним кольором очей і заячою губою. Такі особливості робили його життя нестерпним, але кіт з притулку все змінив.

Хлопчик народився з аномалією, від якої неможливо відірвати очі. У Меддена Хамфріс зі штату Оклахома очі різного кольору. Це унікальне явище називається гетерохромія. Крім цього, у дитини є заяча губа. Така зовнішність відлякувала інших, тому у Меддена не було друзів.

Однолітки хлопчика дражнили його і сміялися. Кожен такий «жарт» закінчувалася сльозами дитини. Але одного разу його життя змінилося.

Мама Меддена дізналася, що в притулку для тварин є незвичайний котик теж з різними очима. Вусатому шукали сім’ю, але вона сама його знайшла. Жінка вирішила, що зобов’язана забрати вихованця додому. Так і зробила.

Нового члена сім’ї відразу полюбили. Хлопчик побачив, що у тварини така ж особливість. Це дуже підбадьорювало дитину. Медден зрозумів, що він такий не один, і перестав соромитися своїх кольорових очей.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.