Дочка і дружина Євгена Кошового захопили весняними знімками

Ксенія Кошова з донькою Варварою втілили образи справжньої весни і влаштували яскраву сімейну фотосесію в пол.

Актор і шоумен Євген Кошовий вже більше 13 років — щасливий сім’янин. Разом з дружиною Ксенією у них народилося дві дочки: Варвара, якій зараз 12 років і молодша Серафима, якій — 6.

Сім’я Кошових не часто тішить шанувальників фото або домашніми відео. Але все ж рідко яскраві кадри потрапляють у мережу.

Початок теплого сезону дружина “лисого з Кварталу” Ксенія відсвяткувала разом зі старшою донькою невеликою фотосесією в полі. Дівчата були одягнені у наряди в одному стилі і кольоровій гамі — бежевих речах. Варя — в легкому платті, а її мама — в штанах і футболці в тон. Обидві дівчини були практично без макіяжу.

Ксения и Варя Кошевые
Ксенія і Варя Кошова

Кадри були зроблені на тлі красивого поля з жовтими квітами. Результатом фотосесії Ксенія поділилася у своїх соціальних мережах.

Її підписники моментально закидали маму і доньку сотнями приємних коментарів, зазначивши, що дівчата швидше схожі на сестер. Хоча утворився й інший табір фанатів, які впевнені, що Варя — копія тата.

Ксения и Варя Кошевые
Ксенія і Варя Кошова

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.