Дружба, яка переросла у кохання: Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін розсекретили подробиці відносин

Новина про туе, що пара Дорофєєва-Дантес розпалася, схвилювала весь інтернет кілька місяців тому. Надія Дорофєєва розповіла, як прийшло таке рішення і з чого почалися нові відносини.

Співачка Надія Дорофєєва завжди намагається бути чесною зі своїми шанувальниками. Кілька місяців тому, вже під час повномасштабної війни, улюбленці публіки, пара Дантес-Дорофєєва приголомшила новиною про розлучення. Як виявилося, вони розійшлися ще до війни.

Надя Дорофєєва розповіла про нове кохання
Надя Дорофєєва розповіла про нове кохання

Про причини вважають за потрібне не говорити, але люди з оточення колишнього подружжя (Позитив і Олексій Дурнєв) промовляють про те, що “кохання минуло”, а у Дорофєєвої з’явився інший чоловік. Чутки про нові стосунки Надя особисто підтвердила у себе на сторінці Інстаграм. Там вона запостила фото з колишнім другом Михайлом Кацуріним з лаконічним підписом “Разом”. До речі, Михайло Кацурін нещодавно розлучився зі своєю дружиною Дашею.

Пари раніше дружили сім’ями, часто гостювали в один одного та проводили разом відпустки. Нещодавно в мережі з’явилися здогади, що між Михайлом та Надею давно був невидимий зв’язок, але вони тоді ще не підозрювали, у що він виллється. Володимир Дантес із цього приводу говорить лише те, що йому немає причини сердитись на Надю, він щасливий, коли вона щаслива. Обидва не тримають одне на одного зла і навіть підтримують якесь дружнє спілкування. Близько місяця тому в мережі поповзли чутки, що у Володимира Дантеса роман із Дашею Кацуріною, колишньою дружиною теперішнього коханого Наді. Підігріває їх і сам Володимир Дантес словами, що він готовий до нових відносин. Ми знаємо точно, що Дантес та Кацуріна дружать, підтримують один одного, часто бачаться. Так це чи ні, покаже час. Але те, що шанувальники не дочекаються “дантесиків” та “додошат” – це факт.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.