Сім років коми: як зараз виглядає донька Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського – історія Маші Кончаловської

Маша Кончаловська – дочка відомої актриси Юлії Висоцької та режисера Андрія Кончаловського. Дівчинка вже змалку знімалася в кіно і її чекало успішне майбутнє, якби не один трагічний випадок.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський – одна з найбільш обговорюваних пар шоу-бізнесу. Справа в тому, що Юлія молодша за свого чоловіка на 36 років. Коли подружжя одружилося, у Андрія було за плечима 4 невдалі шлюби. Звичайно, багато хто не вірив у такий нерівний шлюб. Проте Юлія та Андрій разом уже понад 20 років. Вони довели всім, що їхній шлюб міцний, а любов справжня. Адже вони змогли зберегти союз, навіть не дивлячись на трагедію, яка сталась у їхній родині.

Дев'ять років коми: що відомо про стан Маші Кончаловської
Сім років коми: історія Маші Кончаловської

Аварія, яка змінила все життя

Трагічна аварія, що сталася із родиною Кончаловських сталася 12 жовтня 2013 року. У той день подружжя разом зі своїми двома дітьми Машею та Петею було на відпочинку в Парижі.

Машина, в якій їхала вся родина Кончаловських, потрапила до жахливої аварії. За кермом автомобіля був сам Андрій Кончаловський. Чоловік не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим автомобілем. У машині Кончаловських усі пасажири були пристебнуті, окрім старшої дочки Марії. Саме вона постраждала найбільше.

Сім’я Кончаловських потрапила в аварію

Марію Кончаловську одразу госпіталізували до лікарні та діагностували тяжку травму мозку. Дівчинку ввели у штучну кому. На момент аварії Марії було 14 років. Зараз їй 22 і всі ці роки вона провела непритомною.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський прийняли рішення не коментувати те, що сталося в пресі, і не розповідати про стан доньки. Тому в Мережі неможливо знайти актуальну інформацію про стан Маші Кончаловської зараз.

До трагічної аварії юна Маша Кончаловська вже була зіркою кіно. У 2006 році дівчинка зіграла свою першу роль у детективі “Угода”, а у 2007 році вона зіграла велику роль у фільмі “Глянець”.

На дівчину чекало велике майбутнє, проте доля розпорядилася по-іншому.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.