Оля Полякова ошелешила Настю Каменських подробицями стосунків з її чоловіком Потапом: “Мені ставив Льоша!”

Відома українська співачка Оля Полякова у коментарях до нової публікації Насті Каменських в Інстаграмі здивувала подробицями своїх стосунків з Потапом.

З початком повномасштабної війни в Україні мільйони українців роз’їхалися по всьому світі, не стали винятком зірки вітчизняної сцени. Суперблондинка Оля Полякова перші кілька днів перебувала в країні, проте незабаром вирішила виїжджати за кордон разом з доньками та мамою. Артистка зупинилася у Франції, де їй дала прихисток близька подруга – російська блогерка Ніка Білоцерківська, що публічно виступила проти дій рф однією з перших.

Трохи відійшовши від такого тяжкого емоційного потрясіння, співачка стала робити те, що вміє робити найкраще, тільки тепер на користь батьківщині – Оля почала давати благодійні концерти, збираючи кошти на потреби біженців, захисників і не тільки.

Оля Полякова у патріотичній сукні заспівала за Україну
Оля Полякова приголомшила Настю Каменських подробицями відносин з Потапом

Потапу та Насті Каменських пощастило особисто не застати ранок 24 лютого в Україні – кількома днями раніше подружжя разом зі своїми мамами виїхало у справах та на відпочинок до Іспанії. Саме там вони й зустріли війну. Крім благодійної діяльності, Настя знаходить сили писати нові хіти. Звичайно, про те, про що болить серце.

У своєму Інстаграмі Каменських анонсувала прем’єру україномовної пісні “Коли мине війна”:

Пісня про кохання, що живе поза часом і простором. Завтра, – лаконічно написала дружина Потапа.

Першою в коментарях відзначилася зіркова подруга співачки Оля Полякова, яка дала зрозуміти, що досить близько спілкується з Потапом, адже він удостоїв її честі почути новий твір дружини ще до релізу:

Я чула її. Мені ставив Льоша! Це супер хіт! Я тебе вітаю!

Оля Полякова приголомшила Настю Каменських подробицями відносин із Потапом
Оля Полякова приголомшила Настю Каменських подробицями стосунків з Потапом

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.