Зухвалі та патріотичні сукні Тіни Кароль: гардероб української поп-діви тепер жовто-блакитний (ФОТО)

Тіна Кароль – не лише популярна українська співачка. Ще вона гордо несе звання ікони стилю, яка слідує трендам і все частіше одягає жовто-блакитні сукні.

Стиль Тіни Кароль – бездоганний. Її червона помада, чорні стрілки та великі локони стали справжньою родзинкою. У звичайному житті поза сценою артистка любить експериментувати з образами, але завжди вдало поєднує зручне з модним. На виступах у мирний час зірка з’являлася в приталених гламурних сукнях, зухвалих костюмах з акцентом на “цікавих” частинах тіла і фігури.

Зараз, коли в її рідній країні Україні триває повномасштабна війна, яку розв’язала росія, Тіна їздить з благодійними концертами по всьому цивілізованому світі, обираючи для виходів на сцену патріотичні сукні у жовто-блакитних кольорах. Одна хвилина зібрала разом усі найяскравіші образи Кароль, які кричать про те, що вона українка і пишається цим.

Нещодавно Тіна відвідала Японію з місією громадського посла. Співачка заспівала на одній із найбільших подій у галузі моди та музики – премії Rakuten Girls Award, підкоривши гостей заходу своєю пишною жовто-блакитною сукнею в підлогу з довгим шлейфом, відкритим декольте та високим розрізом на спідниці.

Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль
Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль

Там же Кароль поспілкувалася з журналістами, представивши у кадрі у стильному в’язаному костюмі в клітинку забарвлення українського прапора. Як завжди, поп-діва зробила акцент на ідеальній фігурі – спідниця вище коліна і далеко не “чернечий” верх.

Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль
Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль

На благодійному футбольному матчі у Ліверпулі Тіна Кароль вийшла на поле, щоб виконати Гімн України. Її образ був як завжди карколомним – патріотичне синьо-жовте плаття приталеного крою з довгим шлейфом, розшите стразами.

Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль
Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль

Варто зазначити, що такою елегантною артистка була не завжди. У засіках мережі знайшлося архівне фото з часів початку її кар’єри, на якому вона позувала у спортивному костюмі, на підборах та з кіскою. Але головне – навіть макіяж та прикраси кольорів українського прапора.

Найзухваліші та патріотичні вбрання Тіни Кароль
Найзухваліші та патріотичні вбрання Тіни Кароль

У патріотизмі Кароль не має сумнівів.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.