Дорофєєва залишилася біля розбитого корита, зрадивши Дантесу з Кацуріним: кому дістався будинок екс-подружжя

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були однією з найкрасивіших та найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Новина про їхнє розлучення стала справжнім потрясінням для шанувальників зіркового сімейства.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були разом близько 10 років, з яких 7 років у шлюбі. Здавалося, їхній союз на все життя. Вони демонстрували свої почуття на публіку, говорили про кохання та плани завести дітей. Однак у березні цього року подружжя зробило несподівану заяву та оголосило про розлучення. Надя та Вова не стали називати причину розставання, проте їхні шанувальники і так здогадувалися в чому справа.

Дантес зустрівся з Кацуріною в Ізраїлі
Дорофєєва залишилася біля розбитого корита, зрадивши Дантесу з Кацуріним

У Мережі почали говорити, що Дорофєєва пішла від Дантеса до друга сім’ї Михайла Кацуріна. Цікаво, що чоловік оголосив про розлучення зі своєю дружиною того ж дня, що й Дантес із Дорофєєвою. Чутки виявилися правдою і вже за кілька місяців Дорофєєва оголосила про стосунки з Кацуріним.

Как выглядит новый возлюбленный Дорофеевой
Як виглядає новий коханий Дорофєєвої

Варто зазначити, що Надя Дорофєєва за півроку не дала жодного інтерв’ю щодо свого розлучення та нових стосунків. Це й не дивно, адже на артистку обрушився шквал критики та хейту. Надю звинувачують у тому, що вона увела чоловіка із сім’ї. До речі, у Кацуріна двоє дітей, молодшому з яких тільки-но виповнився один рік. Також Дорофєєву звинувачують у зраді своєму чоловікові.

На відміну від своєї колишньої дружини Володимир Дантес дав кілька інтерв’ю та розповів про подробиці розлучення. Артист не став публічно звинувачувати Надю у зраді та не особливо розповідав про причини розлучення. Однак Дантес розповів правду про те, як вони з Дорофєєвою збираються ділити спільно нажите майно.

Колишнє подружжя має розкішний двоповерховий будинок в елітному селищі в передмісті Києва. Дантес зізнався, що був готовий залишити будинок колишній дружині, але Дорофєєва відмовилася від такого “героїчного” жесту з боку Володимира.

Як виглядає будинок Дантеса та Дорофєєвої
Як виглядає будинок Дантеса та Дорофєєвої

Екс-закохані домовилися, що будинок, який вони разом звели, вони продадуть, а гроші розділять.

До продажу додому в ньому залишилася жити Надя Дорофєєва, а ось Володимир Дантес вже давно живе на орендованій квартирі.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.