В Україну рано увірветься осінь і все заллє стіною з дощу: синоптики назвали дати холодного циклону

Цього року літо в Україні не відзначилося стабільною погодою. Нестерпна спека на вулиці перетворювалася на холод і зливи і так по колу. Що чекати від погоди, читай далі в матеріалі.

Серпень цього року буде багатим на дощі та зливи. Мокра погода буде майже весь місяць у всіх областях України. Згідно з синоптиками з джерела Gismeteo , помітно холодати в Україні почне з 22-23 серпня. З цього періоду до країни фактично прийде осінь. У середньому температура повітря впаде на 5 градусів, а в деяких регіонах буде нижчою за 20 градусів тепла.

Південь України

На півдні України, зокрема в Одесі, добряче похолодає з 22 серпня. Температура впаде на 6 градусів та розпочнуться сильні дощі. Температура повітря буде стабільно 21-22 градуси до кінця місяця.

Погода в Одесі на місяць
Погода в Одесі на місяць

Центр України

У центрі України, зокрема у Києві, температура знизиться з 20 серпня. Шкала градусника впаде на 9 градусів порівняно з 19 серпня. Температура повітря триматиметься в межах 25-26 градусів і цілий тиждень йтиме дощ.

Погода у Києві на місяць
Погода у Києві на місяць

В іншому центральному місті України – Дніпрі, похолодання відчуватиметься ще більше. З 20 серпня температура повітря опуститься до 22 градусів і до кінця місяця не підніметься. Весь останній тиждень серпня литимуть дощі.

Схід України

На сході України, зокрема у Харкові, значно похолоднішає з 21 серпня. Зниження температури супроводжуватиметься зливами. Температура повітря триматиметься в межах 19-21 градусів до кінця місяця.

Погода в Харкові на місяць
Погода в Харкові на місяць

Захід України

На Заході України, зокрема Івано-Франківську, дощі принесуть похолодання з 19 серпня. У цей день температура повітря зменшиться на 9 градусів, порівняно з 18 серпня. До кінця місяця на заході України литимуть дощі, а температура коливатиметься в межах 24-26 градусів.

Погода в Івано-Франківську на місяць
Погода в Івано-Франківську на місяць

Варто зазначити, що вересень буде дуже холодним та дощовим по всій Україні. Наприклад, у Києві в середині вересня температура повітря не підніматиметься вище 13 градусів.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.