Британська група використала кадри українського Майдану

Гурт «Queen» переробили старий хіт.

Популярна британська група «Queen»  опублікувала нове відео на стару пісню «You Are the Champions». Оновлену версію хіта музиканти присвятили лікарям, які допомагають хворим на коронавірус у всьому світі.

Рок-зірки знімали відео на смартфон у студіях звукозапису Лондона та Лос-Анджелеса. Також вони використали у кліпі кадри порожній вулиць, міст та площ. Зокрема – у ролику фігурує Майдан Незалежності у Києві.

«Ви знаєте, нам більше не треба заробляти гроші. Нам більше не треба бути відомими. Нам треба використати найкращим чином те, що ми маємо», – прокоментували музиканти.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.