Таємне повернення: що приховує від фанатів мовчазна зрадниця Ані Лорак, на яку вже й у росії не чекають

Скандальна співачка Ані Лорак залишила росію разом зі своєю дочкою Софією. За деякими даними, вони зараз перебувають у Туреччині у колишнього чоловіка співачки Мурата Налчаджиоглу.

Ані Лорак оскандалилася ще 2014 року своїми виступами в анексованому Криму, вже майже дев’ять років співачка живе та працює у росії. З початку повномасштабної війни Лорак жодного разу не висловила свою думку щодо розв’язаної путіним війни. Вона продовжувала їздити з гастролями ворожою країною. Після скасування концерту в Новосибірську, який мав відбутися у листопаді, у мережі заговорили, що українка згадала про своє походження та вирішила відвернутися від росії. Лорак швидко втрачає любов російських глядачів, а пропагандистські ЗМІ вже встигли розкритикувати українку та назвати її зрадницею.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджіоглу
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

Чутки обростають новими версіями: ніби Лорак повернулася до Туреччини до свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. Але така інформація не відповідає дійсності: колишніх пов’язує виключно дитина та дружні стосунки. Колишній чоловік Лорак давно заручений з киянкою Лілією, а зараз закохані відпочивають у Болгарії. Останнім часом Кароліна практично не показується на публіці, шанувальники вважають, що це затишшя перед якимись важливими змінами в житті артистки. Продюсер Володимир Гінсбург поділився з виданням SOLENKA.INFO що, найімовірніше, Ані Лорак більше ніколи не виступить у росії. Серйозність таких заяв обґрунтована ще й тим, що співачка попрощалася з Єгором Глібом, який поїхав до США, вони зустрічалися три роки.

Ані Лорак більше не виступить у Росії
Ані Лорак більше не виступить у росії

На офіційному сайті співачки заплановані виступи в європейських країнах, отже поки Лорак точно не збирається повертатися до росії. Можна зробити висновок, що Ані Лорак не вдалося всидіти на двох стільцях одночасно. В Україні співачку вже давно вважають зрадницею, а в росії звинувачують у лицемірстві. Шанувальники впевнені, що Кароліна Куєк не просто поїхала саме зараз: мабуть, захотіла втекти з росії, але й в Україну їй дороги тепер немає.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.