Стало відомо, скільки заробляє Олексій Арестович під час війни: “Я фінансово утримую п’ять сімей”

Олексій Арестович політичний персонаж із неоднозначною біографією та репутацією. Головний заспокоювач країни та краш жінок розповів в інтерв'ю про те, як змінилися його прибутки під час війни.

Частина глядачів обожнює позаштатного радника Офісу Президента, а частина просто ненавидить, звинувачуючи у нечесності. Хто він насправді покаже час, але популярність Арестовича стрімко зростає – це факт. Перед повномасштабним вторгненням аудиторія Олексія Арестовича в Ютуб становила близько трьохсот тисяч користувачів, зараз кількість підписників його каналу зросла до півтора мільйона. Окрім експертної оцінки військово-політичної ситуації в Україні, Арестович займається вивченням особистості людини. Він творець школи мислення “Апейрон”. У недавньому інтерв’ю ЖВЛ Олексій Арестович чесно відповів на запитання, скільки заробляє:

До повномасштабної війни це було близько трьохсот тисяч гривень на місяць. Зараз у кілька разів більше.

Олексій Арсетович із дружиною Анастасією
Олексій Арестович із дружиною Анастасією

Основна стаття доходу – монетизація Ютуба та психологічні семінари. За його словами, в Офісі Президента він працює на громадських засадах. Остання велика покупка – автомобіль, а ось своєю квартирою в Києві Арестович наразі ще не купив.

На моєму утриманні перебуває п’ять сімей. Це мої родичі та батьки дружини.

До того ж, Олексій Арестович зізнався, що одружений втретє з Анастасією Арестович (Грибановою). З колишніми дружинами підтримує стосунки, бо кожна народила від нього дитину.

Я намагався не перенапружувати кожну з них.

Олексій Арестович на своїх семінарах любив жартувати:

Головне у житті, щоб третя дружина не перетиналася з другою, а друга з першою.

За словами радника, всі три дружини знайомі та спілкуються.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.