Мішина поставила жирну крапку в стосунках з переможцем “Холостячки” Еллертом: “Більше ніколи”

Відома українська актриса Ксенія Мішина, яка стала першою Холостячкою країни, поставила жирну крапку у стосунках з переможцем проекту Олександром Еллертом.

Більше року тому Ксенія Мішина та Олександр Еллерт офіційно розійшлися. Познайомилася пара в рамках реаліті-шоу “Холостячка”. Вже на початку боротьби за серце відомої красуні глядачі побачили, що вона визначилася і закохалася в сценариста “Кварталу” Олександра Еллерта.

Після фіналу молоді люди почали жити разом, планували весілля та навіть поповнення. Шанувальники щодня могли бачити у соціальній Мережі Інстаграм нові романтичні фото та відео закоханих. Але цій гарній історії кохання настав кінець у липні 2021 року, коли актриса заявила, що пішла від обранця. Пізніше в інтерв’ю Ксенія Мішина назвала Еллерта токсичним у відносинах і розповіла про ревнощі з його боку до її партнерів по зйомках.

Мішина поставила жирну крапку у відносинах із переможцем Холостячки Еллертом
Мішина поставила жирну крапку в стосунках з переможцем Холостячки Еллертом

Згодом Олександру вдалося налагодити спілкування з Ксенією, але вони постійно сходилися та розходилися. 24 лютого 2022 року, як зізналася Мішина, всі образи відійшли на задній план і вони знову спробували все повернути. До того ж, нещодавно екс-холостячка повернулася в Україну після кількох місяців життя за кордоном. Шанувальники вважали, що вона повернулася заради Еллерта. Але буквально днями переможець “Холостячки” виклав фото із сонячної Каліфорнії, натякнувши, що йому вдалося виїхати з країни в умовах війни.

Незабаром Ксенії Мішиній в Інстаграмі підписники задали питання про відносини з ним. Акторка сказала, що її цими питаннями буквально завалили і нарешті відповіла, що до чого:

Мені здається, і так всім вже все зрозуміло… Прошу більше ніколи мене не асоціювати з його ім’ям

– різко висловилася Мішина.

Мішина поставила жирну крапку у відносинах з переможцем Холостячки Еллертом
Мішина поставила жирну крапку у відносинах з переможцем Холостячки Еллертом

Все говорить про те, що цього разу Ксенія остаточно поставила жирну крапку у стосунках з Еллертом.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.