Філіп Кіркоров схуд на 30 кілограм без дієт

Позбутися зайвої ваги йому допомогли тренування.

Співак Філіп Кіркоров під час ефіру «Вечірнього Урганту» зізнався про те, що йому вдалося за період самоізоляції скинути 30 кілограмів зайвої ваги.

Філіп Кіркоров

53-річний виконавець розповів, що жодних дієт не притримувався. Втім, він щодня приділяв час фізичним навантаженням: у домашніх умовах Філіп щодня займався гімнастикою.

Відео та фото зі знімального майданчику вечірнього шоу артист опублікував на своїй сторінці в Instagram. У коментарях шанувальники співака відзначили зміни у його зовнішньому вигляді.

«Як же ви схудли», «Такий худенький», – писали користувачі.

Популярне

Схожі статті

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.