Алла Костромічова розповіла, як ставиться до неї Соня Плакидюк

Виявляється, Соня часто обзиває Аллу.

Популярна модель Алла Костромічова розповіла, які стосунки у неї склалися з fashion-фотографом Сонею Плакидюк. Дівчата разом працюють над створенням проекту «Топ-модель по-українськи». Алла – ведуча шоу, а Соня – одна із експертів.

Алла зізналася, що за роки спільної роботи вони стали справжніми подругами. Соня часто вигадує для Алли різноманітні кумедні прізвиська. Втім, модель не ображається, бо розуміє жарти своєї напарниці.

Алла Костромічова і Соня Плакидюк

«У Соні є невелике хобі, яке залишилося за кадром. Вона придумує рими до мого імені. «Аллка-кофераздавалка», «Аллка-кофеналивалка», «Аллка-кофеотмерялка», «Аллка-сахарразмешалка», «Аллка-интервьюдавалка», «Аллка-пацанарожалка», – розповіла супермодель.

Також Алла додала, що у зв’язку із карантином, у Соні з’явилося нове прізвисько для Алли.

«Тепер я ще й «Аллка-салопоедалка», тому що на карантині із задоволенням їм сало з часником», – поділилася ведуча.

Нагадаємо, що знімальний процес нового сезону шоу «Топ-модель по-українськи» перенесли на 2021 рік.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.