Камалія покинула чоловіка Захура і вразила фанатів несподіваною новиною: “Повернулася додому після пережитого”

Співачка Камалія після піврічного перебування в Лондоні повернулася додому майже всією сім'єю – знаменитість супроводжували дві дочки близнюки, Арабелла та Мірабела.

Після початку повномасштабного цинічного вторгнення росії на територію України співачка Камалія, як і багато українців, прийняла рішення тимчасово виїхати закордон, щоб уберегти своїх дітей. Довгий час Камалія із сім’єю проживали у Лондоні, в особняку у Гемпстед-гіті.

Майже через пів року знаменитість повернулася до України разом зі своєю родиною – доньками Арабеллою та Мірабеллою.

Фанати дізналися про це з Instagram сторінки зірки – там вона опублікувала зворушливе відео зі своєю мамою.

Варто зазначити, що мама співачки не виїжджала закордон, а відповідно не бачила онучок та доньку довго. На відео бабуся з величезною радістю зустрічає онучок Арабелу та Мірабелу.

Артистка лаконічно й точно підписала публікацію в Instagram: “Зворушлива зустріч бабусі та онучок майже після шести місяців розлуки, від початку війни в Україні”.

Фанати швидко відреагували на зворушливий допис і залишили безліч коментарів: “Господи, на це без сліз не можна дивитися”, “Скільки щастя та ніжності в одному відео”, “Як же зворушливо! Плачу!!”.

Співачка Камалія з усією своєю родиною
Співачка Камалія з усією своєю родиною

Нагадаємо, що раніше українська співачка Камалія в інтерв’ю Славі Дьоміну розповіла про деталі свого життя у Європі.

Проживаючи на території Європейського Союзу, Камалія займалася громадською діяльністю на користь України – проводила благодійні концерти, організовувала зустрічі з меценатами та робила все можливе, щоб звернути ще більшу увагу світової спільноти на горе України.

Зараз я працюю, їжджу по всій Європі, щоб залучити якнайбільше багатих людей, які можуть допомогти, можуть підтримати Україну. Кожні 3-4 дні я даю благодійні концерти, зустрічаюся із впливовими людьми”, – поділилася Камалія.

Також співачка розповіла про те, що відбувається із сімейним бізнесом, яким Камалія керує спільно з чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Знаменитість зазначила, що справи йдуть не дуже добре, а загалом бізнес майже повністю зупинився.

Підсумувала свої одкровення співачка тим, що на повну потужність бізнес почне працювати лише після завершення війни.

Камалія з чоловіком мільярдером із Пакистану
Камалія з чоловіком мільярдером із Пакистану

Поділилася Камалія і тим, як поживає європейське суспільство, а також відповіла на запитання, яке цікавить тисячі українців – чи не втомилася Європа нам допомагати.

Співачка правдиво наголосила, що допомагати мільйонам українських біженців – це важке для європейського уряду завдання. Однак усі розуміють, що зараз Україна відстоює не лише свою свободу, а й право на незалежність усієї Європи.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.