Тоня Матвієнко проміняла Арсена Мірзояна на молодого та бородатого блогера: пара світиться від щастя (ФОТО)

Фанати давно запідозрили, що у шлюбі Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна з'явились проблеми – сьогодні ж чутки лише підкріпилися.

Останнім часом ім’я Тоні Матвієнко не сходить зі шпальт ЗМІ. Сьогодні українська співачка та актриса поділилася справді важливою новиною – їй було присвоєно звання заслуженої артистки України.

Проте набагато частіше Матвієнко з’являється у новинах, які стосуються чуток з приводу її особистого життя. Шанувальники української знаменитості запідозрили, що останнім часом у її сімейному житті виникли проблеми. Дехто переживає, що шлюбу Матвієнко і Мірзояна скоро і зовсім прийде кінець.

Сьогодні мережею прокотилася нова хвиля чуток про можливе розставання – причиною стала невинна історія з Instagram, на якій Тоня Матвієнко щасливо обіймається з блогером Антоном Птушкіним.

Тоня Матвієнко та Антон Птушкін щасливі разом
Тоня Матвієнко та Антон Птушкін щасливі разом

Варто зазначити, що довгий час Тоня та Арсен підтримували стосунки на відстані. З початком повномасштабної війни росії проти України Матвієнко прийняла рішення тимчасово виїхати за кордон. Знаменитість жила у різних європейських містах, тоді як Мірзоян залишився в Україні та почав займатися волонтерською діяльністю.

Ще у квітні з’явилися перші чутки, які пара ніяк не коментувала. Пізніше Тоня випустила нову пісню під назвою “Жива вода”, яка лише підкріпила чутки про можливе розлучення.

У пісні Матвієнко співає про кризу у стосунках. Пізніше Тоня повідомила, що це частково автобіографічна пісня. Співачка вчасно додала, що така ситуація знайома багатьом українцям, яких розлучила війна.

Тоня Матвієнко закликала кожного шанувальника завжди пам’ятати, що у будь-яких стосунках можуть наступати складні моменти. Зірка нагадала, що завжди варто вірити у краще та боротися за стосунки.

Наразі Тоня вже повернулася до чоловіка, зробивши йому несподіваний сюрприз. Саме після повернення Матвієнко в Україну, подружжя таки вирішило прокоментувати чутки про розлучення.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян прокоментували чутки про розлучення
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян прокоментували чутки про розлучення

В ефірі ранкового шоу Матвієнко та Мірзоян заявили: “українська публіка їхнього розлучення не дочекається”.

Залишається лише здогадуватись, як складеться доля відомої української пари далі. Однак, завжди знайдуться уважні шанувальники, які помітять будь-які підозрілі деталі.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.