З життя пішов музикант групи “Ласковый май”

Про втрату шанувальникам повідомив продюсер групи Андрій Разін.

Володимир Бойко був музикантом культової групи “Ласковый май”. Він є автором понад 25 пісень колективу, серед яких хіт “Гадкий утенок”.

У 1989 році Володимир став музичним керівником “Ласкового мая”, змінивши на цій посаді Сергія Кузнецова.

Продюсер “Ласкового мая” Андрій Разін підтримував теплі стосунки з музикантом і регулярно тримав із ним зв’язок. Саме він і повідомив шанувальників колективу про втрату у своїх соціальних мережах.

За словами Разіна, Володимир Бойко пішов з життя 3 травня через інсульт після тривалої хвороби.

“Його пісні співав я, а також Наталія Грозовська та інші солісти “Ласкового мая”. Багато пісень Володі стали шлягерами. Вся група “Ласкавый май” у скорботі і приносить найщиріші співчуття рідним і близьким Володі. Царство йому небесне. Це велика втрата для групи”, — написав Разін.

 

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!