Кіркорова жорстко взяли в облогу в центрі Монако: поїхав з росії і почув пару ласкових там, де не чекав

Цинічна війна Росії проти України триває вже майже півроку, проте чи не весь російський шоу-бізнес підло мовчить. Українці закордоном не дають росіянам спокійного життя.

24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Ворожа держава годує власний народ пропагандистськими вигадками, а представники шоу-бізнесу як потужний культурний інститут потурають державі.

Хоча деякі російські знаменитості висловлюються проти війни, українці навряд чи колись зможуть вибачити “сусідів”, а життя точно не повернеться в колишнє русло.

І якщо до представників російського шоу-бізнесу, які висловлюють свою громадянську позицію, українці ставляться поблажливо, то прощення тим, хто мовчить, точно немає. Серед таких зрадників і Філіп Кіркоров – російський співак, який виконує попсу.

Кіркорова зловили у самому центрі Монако
Кіркорова зловили у самому центрі Монако

У той час, як росія щодня вбиває українців, а на українських землях щодня вмирають сотні “побратимів” Кіркорова, російський співак не соромиться подорожувати по всьому світу з концертами, відпочивати за кордоном та вести шикарний спосіб життя.

Проте не варто забувати, що Україну підтримує вся адекватна світова спільнота, а тому мало де у цьому світі росіяни можуть жити спокійно. Черговий теплий прийом чекав на Філіпа Кіркорова в Монако.

На відео чути голос чоловіка, який вчасно помітив Кіркорова, що переходить дорогу, і кинув йому в слід пару “лагідних” слівець. Після цього чоловік вийшов з авто і наздогнав російського співака, щоб влаштувати ледве не “допит”.

Запитали представника російського шоу-бізнесу і про те, чий Крим – не забули уточнити і той факт, чи не соромно Кіркорову відпочивати, поки десь помирають люди.

https://www.instagram.com/p/ChjUgUZgiVB/

Пізніше до чоловіка на відео приєдналася і його дружина, яка весь цей час знімала те, що відбувалося, щоб змусити Кіркорова подивитися в очі своєї дитини. Зробити цього “зірка”, звичайно ж, не змогла.

Кіркорова в Монако принизили та образили. Лише так закордоном можна зустрічати росіян, які підтримали війну в Україні. Ще краще – взагалі їх туди не пускати”, – прокоментував те, що сталося Дмитро Гордон.

Нагадаємо, що днями Кіркорова “тепло” зустріли у США. Після численних концертів у тимчасово окупованому українському Криму Філіп вирішив вирушити на відпочинок до Лос-Анджелесу.

Українці знайшли його і там – просто в обличчя пропагандисту крикнули “Слава Україні”. Сказати, що Кіркоров злякався – нічого не сказати. У коментарях до вірусного відео люди дивувалися, чому таких, як Філіп Кіркоров, досі пускають у цивілізоване суспільство.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.