Сумська поділилася з публікою цікавим фото: фігуру зіркової дочки в купальнику похвалили у мережі

Ольга Сумська вчора відсвяткувала свій день народження, а сьогодні у мережі з'явилася фотографія її доньки, яка привернула увагу шанувальників.

Учора, 22 серпня, Ольга Сумська святкувала свій 56-й день народження. У мережі українська знаменитість похвалилася подарунками та привітаннями – у соціальній мережі Instagram підписники побачили, якими приємностями обсипали Сумську її чоловік та молодша дочка.

Привітав Ольгу майже весь український шоу-бізнес – зірки опублікували безліч приємних слів, прикріплюючи до них спільні щасливі фотографії. Приємна увага друзів та колег стовідсотково прикрасила день народження Ольги Сумської.

Українська акторка і телеведуча має дві доньки. Антоніна Паперна, старша дитина Сумської, живе у Росії, там же будує свою кар’єру та виховує з чоловіком дітей. До речі, з Антоніною пов’язана особиста драма Ольги – на початку повномасштабної війни шанувальники мало не примушували її відмовитися від доньки, оскільки та ніяк не коментувала те, що відбувається в Україні.

Ольга Сумська зі старшою дочкою Антоніною Паперною
Ольга Сумська зі старшою дочкою Антоніною Паперною

Однак Сумська заявила, що не може так просто відмовитися від рідної дитини, і надалі ніяк не коментувала сімейну драму.

Молодша дочка Ольги, Ганна Борисюк, кардинально відрізняється від старшої сестри. 20-річна дівчина проживає з батьками в Україні і категорично відмовляється вирушати за кордон.

Дівчина ділилася своїм небажанням пропускати навчання у театральному училищі. Незважаючи на те, що подруги активно закликають Ганну вирушити закордон, дівчина залишається при своїй думці.

Молода Ганна веде особисту сторінку до Instagram і сьогодні вона порадувала підписників новою фотографією. Борисюк показала шанувальникам, як відпочивала біля річки в Ірпені.

У підписі до фотографії дівчина залишила вірш про те, що все в нашому світі сьогодні змінилося, і чорти, мавки та лісовики залишилися лише на сторінках книжок.

Передплатники Ганни Борисюк подвійно відреагували на виставлену зірковою дочкою фотографію – поки одні захоплюються зовнішністю та фігурою доньки Ольги Сумської, інші не схвалюють подібні “витівки”.

  • “Зараз у нас війна і взагалі не до подібних виступів!”

Однак схвальних коментарів виявилося більше. Сама Ольга Сумська у коментарях захопилася дочкою.

  • “Ой, нене!”
  • “Яка краса!”
  • “Дуже привабливо”
  • “Красуня”

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.