Померла зірка серіалу “Інтерни” Максим Пінскер: що відомо про причину смерті та останні дні життя актора

Щойно стало відомо про те, що у віці 58 років з життя пішов відомий російський актор Максим Пінскер. Чоловік виконував ролі в "Інтернах" та "Час Волкова".

Журналісти повідомили новину про те, що 58-річний відомий російський актор помер у Москві з невідомих причин. Повідомила ЗМІ про це колишня дружина актора Ірина Пінскер.

Максим помер сьогодні вранці, у лікарні у Москві. Завтра проведуть розтин, і ми дізнаємося, що трапилося. Поки що незрозуміло через що він помер”, – розповіла екс-дружина Ірина Пінскер.

За своє життя актор відіграв сотні ролей – за його плечима і об’єктиви камер та сцени театрів. Найбільш відомий актор за ролями у фільмах та серіалах “Інтерни”, “Година Волкова”, “Фізрук”, “Останній міністр”.

Окрім акторської діяльності Максим Пінскер займався і озвучкою – він був затребуваним актором дубляжу. Ви могли почути його у мультфільмі “Рататуй” (там він говорив від імені су-шефа Хорста), а також у мультфільмі “Золотий компас” – зіграв броньованого ведмедя Йорека Бірнісона.

Шанувальники кіноактора, дізнавшись про його смерть, надіслали родині покійного співчуття та слова підтримки. Таке пишуть фанати творчості Максима Пінскера у мережі:

  • “Яке дивне життя – ще вчора чув його голос у мультфільмі, а сьогодні його вже нема… Нехай і не так часто доводилося зустрічати його на екрані або чути як актора дубляжу, але відчувалася міць у його голосі”.
  • “Спочивайте зі світом, Максиме, як шкода, що вас більше немає з нами… Ми сумуватимемо за вашим талантом. Пішов ще один чудовий актор…”
  • “Його роль Йорика Бірнесона – це просто щось із чимось… Хоча й інші ролі він завжди виконував на відмінно. Дуже шкода, що більше не побачимо нових фільмів за його участю. Спочивайте зі світом, Максиме”

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.