Лідія Таран зробила трендову стрижку цього року і змінила колір волосся: Доманський не впізнає (ФОТО)

Відома українська телеведуча та журналістка Лідія Таран показала шанувальникам свій новий імідж. Зірка зробила найбільш трендову стрижку цього року.

Лідія Таран поїхала з України, коли розпочався повномасштабний російський наступ. Зірка “плюсів” не сумнівалася, що треба їхати та рятувати доньку. Спершу вони були на Заході країни, а незабаром виїхали до Франції. Лідія Таран чудово знає французьку мову, тож для неї ця країна була комфортною.

Вдалині від дому та улюбленої роботи телеведуча знайшла собі заняття і теж з’являлася на місцевому телебаченні, також займається волонтерською діяльністю, веде особисту сторінку в Інстаграмі.

Нещодавно користувачі Мережі побачили, як Лідія Таран змінила імідж. Журналістка обрізала волосся до боб-каре та зробила менш холодний блонд, ніж звикли бачити телеглядачі.

Лідія Таран зробила трендову стрижку цього року і змінила колір волосся
Лідія Таран зробила трендову стрижку цього року і змінила колір волосся

Боб-каре був наймоднішою стрижкою 20 століття, але навіть через стільки часу він знову в тренді. Така зачіска підкреслює одночасно жіночність і зухвалість володарки.

Нагадаємо, свою доньку Василину Лідія Таран народила у цивільному шлюбі з телеведучим Андрієм Доманським. Відносини пари тривали 5 років, а завершилися розлученням з ініціативи Доманського. Незабаром після розставання шоумен знайшов нове кохання та одружився, дружина народила йому двох спільних дітей.

Лідія Таран зробила трендову стрижку цього року і змінила колір волосся

Таран після Доманського більше не представляла офіційно своїх обранців. Для публіки вона все ще холостячка, хоча в одному зі своїх інтерв’ю телеведуча зізнавалася, що хотіла б зустріти кохання та народити другу дитину. Шанувальники сподіваються, що все так і буде і чекають, коли Лідія Таран нарешті зіграє пишне весілля, адже офіційно заміжня вона не була.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!