Не Аллою єдиною: всі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової та як вони виглядають (Фото)

До одруження з Пугачовою у Максима Галкіна було багато жінок. Всі вони були молоді й красиві, і ніхто б і не міг подумати, що свій вибір Галкін зупинить саме на Примадонні.

Максим Галкін та Алла Пугачова – одна з найбільш обговорюваних пар вітчизняного шоу-бізнесу. Коли вони офіційно зареєстрували шлюб, Галкіну було 35 років, а Аллі Борисівні – 62 роки. Багато хто не вірив у те, що цей союз триватиме довго. Дехто запевняв, що Галкін одружився на Аллі Борисівні лише через гроші, а хтось і зовсім казав, що таким чином шоумен хоче приховати від публіки свою нетрадиційну орієнтацію.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової та як вони виглядають

Проте Максим та Алла Борисівна разом уже 20 років. Вони щасливі у шлюбі та виховують двох дітей. А версія про те, що Галкін має нетрадиційну орієнтацію і зовсім не терпить критики, адже до того, як одружитися з Пугачовою, у нього було багато жінок.

Як виглядають усі жінки Галкіна, які були до Пугачової

Своє перше кохання майбутній шоумен зустрів ще в школі. То була його однокласниця, з якою він сидів за однією партою і незабаром закохався. Дівчину звуть Юлія Бусиль.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової та як вони виглядають
Усі жінки Максима Галкіна: Юлія Бусиль

Однак шкільне кохання не переросло у щось серйозне.

Останні навчальні роки Галкін провів уже в іншій школі. Там він закохався вже в іншу однокласницю на ім’я Оксана Заховайко.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової та як вони виглядають
Усі жінки Максима Галкіна: Оксана Заховайко

Однак і цей шкільний роман не переріс у серйозні стосунки.

2000-го року Максим Галкін познайомився з телеведучою Анастасією Чорнобровіною. Дівчина дуже сподобалася Галкіну і він усіляко її добивався. Шоумен дарував Чорнобровиній дорогі подарунки, задаровував квітами, водив у ресторани. Ходили навіть чутки, що Галкін та Чорнобровіна збираються одружитися, але їхні стосунки закінчилися розставанням.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової і як вони виглядають:
Усі жінки Максима Галкіна: Анастасія Чорнобровіна

З ким Галкіну приписували роман, коли він уже був із Пугачовою?

З моделлю Оленою Галицькою Галкіну приписували роман, коли він уже був із Аллою Пугачовою.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової і як вони виглядають:
Усі жінки Максима Галкіна: Олена Галицька

Однак Галицька в інтерв’ю запевняла, що в неї з Галкіним не може бути жодних стосунків, адже вона дуже поважає Примадонну.

Варто зазначити, що Галкіну приписували роман не лише з Галицькою, а й із відомою телеведучою Юлією Барановською, проте ці чутки не підтвердились.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.