Тіна Кароль присвятила пісню українським лікарям

В рамках благодійної акції "Ти не один" Тіна Кароль виконала свою пісню "Жизнь продолжается", яку присвятила лікарям. У кліпі вона буквально "розчинилася".

Український телеканал “1 + 1” запустив благодійний марафон “Ти не один”, метою якого є збір коштів для покупки різних засобів для захисту лікарів, які працюють з пацієнтами з позитивним тестом на коронавірус.

Музичний марафон пройшов в онлайн-форматі. Ряд українських зірок — Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських, Ніна і Антоніна Матвієнко, Оля Полякова, Макс Барських та багато інших — стали частиною благодійної справи.

Кожен виконавець веде прямий ефір з власного будинку, щоб не порушувати карантинний режим. Ведучими такого незвичайного концерту стали Катя Осадча з чоловіком Юрієм Горбуновим.

Однією з найбільш проникливих учасниць акції стала Тіна Кароль, яка виконала свою пісню “Жизнь продолжается”.

У ролику співачка виконувала свій хіт на тлі кадрів з українських лікарень і поліклінік. В ході кліпу Кароль почала “розчинятися” в цих подіях, наносячи на себе спеціальну фарбу, яка дозволила створити такий ефект.

Таким чином Тіна показала, що буквально всю себе і всі свої сили передає зараз справжнім героям сучасності — українським лікарям і медсестрам.

У своєму відео співачка подякувала кожному медичному працівнику, сказавши, що саме завдяки їм життя триває. А сама вона розчиняється в їхніх сльозах, страхах, сподіваннях і життєлюбність.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.