Скандальна невістка Тарзана та Наташі Корольової вразила публіку недитячими фото з весілля: “Гірко!”

Наташа Корольова та Сергій Глушко, він же Тарзан, перебувають у щасливому шлюбі з 2003 року. Скандальна невістка сім'ї, російська модель, вкотре здивувала підписників сміливою фотографією – про сором'язливість дівчина не знає.

Наташа Поривай народилася та виросла у Києві, у музичній родині. Мати – професор та диригент, а батько – хормейстер. Старша сестра Корольової, Ірина Поривай (Осауленко), більш відома під псевдонімом Руся – українська та американська співачка.

Поки рідні Наталії будували кар’єру в Україні, Корольова вирішила перекочувати до росії – там вона й стала популярною. Це і стало причиною того, що багато хто сприймає Наталю Поривай, як російську виконавицю, проте Корольова має українське коріння.

Наташа Корольова народилася у музичній сім'ї
Наташа Корольова народилася у музичній сім’ї

З першим чоловіком Ігорем Ніколаєвим майбутня зірка познайомилася, коли тільки переїхала до Москви. Тоді дівчина вирішила пройти прослуховування, де й зустріла продюсера, з яким у майбутньому їх багато що пов’язуватиме.

Пізніше Наташа Корольова познайомиться з тоді ще мало відомим Сергієм Глушком. Чоловік став відомий завдяки стриптизу, проте справжню популярність набув лише силами Корольової.

У Наташі та Сергія народився син Архіп, який при народженні носив прізвище Поривай, проте пізніше змінив його на Глушко. Молодий хлопець – музикант-початківець. Схоже, що Архіп вдався до материнського роду.

Наташа Корольова та Сергій Глушко щасливі у шлюбі з 2003 року
Наташа Корольова та Сергій Глушко щасливі у шлюбі з 2003 року

У 2019 році стало відомо, що Архіп перебуває у відносинах із 24-річною російською моделлю Марією Слугіною. Прославилася дівчина завдяки телепередачі “Дом 2”.

Псевдонім дівчини – Мелісса Фокс. Саме під таким ім’ям вона веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує передплатників новими постами. Так, Марія Слугіна нещодавно виклала фотографію, якою одні захопилися, а інші засудили.

На фотографії Марію знято з подругою-нареченою, яка цілує дівчину в щоку. Наречена тримає в руках красивий весільний букет квітів, а Слугіна постановка у яскраво-червоному вбранні.

Загальне обурення викликало декольте дівчини – багатьом здалося, що воно надто зухвале. Виріз у вбранні Марії Слугіної справді може здатися занадто великим, проте інші можуть зауважити, що такий костюм підходить російській моделі.

Одяг вдало підкреслює достоїнства дівчини, а надіте намисто прикрашає загальний вигляд, ніби відволікаючи увагу від декольте і завершуючи образ.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.