Вагітна Наталія Могилевська довела публіку до сліз у підземці чуттєвою піснею: “Заради них повернися назад”

Співачка Наталія Могилевська, яку фанати підозрюють у вагітності, своїм виступом у підземці на концерті до Дня незалежності торкнулася серця кожного присутніх, люди не могли стримати сліз.

Фанати 47-річної Могилевської не можуть дочекатися поповнення в родині співачки. Особисте життя Наталія вважає за краще не афішувати, на сторінці Інстаграм найчастіше публікуються моменти професійної діяльності. Декілька днів тому в соцмережі з’явилося відео, зняте перед виходом на сцену премії “Національна легенда України”. Одягнена в ніжно-блакитну сукню у білий горошок із завищеною талією та розстебнутий піджак, Могилевська підлила олії у вогонь, тепер фанати приписують їй вагітність з ще більшою завзятістю:

  • “Наталочко, невже будуть гарні новини?”
  • “Одна я це помітила?”
  • “То явно буде ще одна дівчинка Наталка”
  • “Наталю, ви розумничка. Дивлюся і тішуся, у вашому становищі, ще в животі там сильно «бум-бум» помітно було. Дай Бог добрих пологів та здоров’я вам, Наталю.”
Вагітна Наталія Могилевська довела публіку до сліз у підземці
Вагітна Наталія Могилевська довела публіку до сліз у підземці

Співачка ці домисли ніяк не коментує. 24 серпня Наталія Могилевська виступила на святковому концерті у київському метро. Вона прочитала вірш, присвячений українським захисникам, він проник у найтаємніші куточки душі кожного українця. Вірш “Ти не смій не вернутись назад” про те, що всі захисники, які не з власної волі опинилися на війні, повинні обов’язково повернутися до тих, хто їх проводжав і чекає додому. Вони серцем стоять не за кордони та землі, а за нас, людей.

Повертайся швидше!
Тисячі голосів кличуть у небо,
Від недоброго захист для тебе.
Ти живим повертайся, солдате!

Зала не стримувала сліз, заплакані глядачі не могли відвести очей від сцени. Після цього співачка виконала пісню “Я вдома”.

 

  • “Могилевська – сила. Це бомбезні вірші, які до самого серця проникли. А тих матерів, що не дочекалися і не дочекаються свого сина, так хочеться обійняти, поцілувати та стати перед ними на коліна.
  • “Наташа, ти ріжеш душу, серце ридає, дякую українському солдату, Боже, поверни всіх солдатів додому!”
  • “Боляче до сліз, українці, рідненькі, тримаймося!”

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.