Астролог Влад Росс розсекретив точну дату закінчення війни: Україна скоро переможе

За його словами, у серпні-вересні ситуація почне змінюватись на користь України. Саме тоді ми почнемо відчувати, що Україна справді перемагає у війні. Довгу підготовку до головних подій майже завершено.

Український астролог Влад Росс назвав дату, коли Україна переможе у війні. За його словами, це станеться незабаром.
У свіжому прогнозі астролог розповів, коли станеться переломний момент у війні проти російських окупантів. За словами Влада, після повернення в лоно України Херсона та Херсонської області росіяни зрозуміють, що їм більше нічого не світить і почнуть масово тікати з України. З цієї причини не встигнуть провести референдум. Астролог упевнений, що ця подія відбудеться у серпні-вересні. Крім того, ЗСУ завдадуть удару по Кримському мосту. Ці події стануть значною битвою, схожою з битвою за Сталінград, після якої ситуація на військово-політичному фронті кардинально зміниться. Ще однією важливою подією Влад Росс називає перехід театру війни на територію росії — у Курську та Бєлгородську області. Тільки коли військові дії прийдуть до росіян, вони зрозуміють, що треба швидше закінчити це. У вересні вони попросять, щоб Україна пішла на мирну угоду та запропонують повернутися на кордони до 24 лютого 2022 року. Але українці не погодяться, а до кінця року не лише повернуть нещодавно захоплені території, а й звільнять південь та Донбас від російських окупантів.

Астролог Влад Росс розповів, коли Україна переможе у війні
Астролог Влад Росс розповів, коли Україна переможе у війні

Астролог дав однозначний коментар:

Я ще 25 лютого казав, що Україна переможе у війні. А все тому, що путін напав на нас у руйнівний градус Риб – 24 лютого. Ніколи не можна розпочинати війни на руйнівній стадії.

За його словами, літо буде насичене подіями, але вже у другій половині серпня стане зрозумілим, хто переможе у цій війні. Астролог каже, що війна все одно не завершиться раніше ніж до ретроградності Марса.

Але я думаю, що війна раніше за ретроградність Марса, це листопад, не завершиться. Тож чекатимемо на осінь.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.