Як склалася доля учасників шоу “Холостяк”: Максим Чмерковський, Михайло Заливако, Андрій Іскорнєв та інші

12 сезон шоу "Холостяк" вийде в ефір цієї осені, незважаючи на війну. Ведучий Григорій Решетник зізнався в інтерв'ю Славі Дьоміну, що спочатку канал СТБ не збирався транслювати нового "Холостяка", але дійшли висновку, що кохання неможливо зупинити навіть путінським військам.

Новий холостяк – корінний львів’янин 32-річний Алекс Топольський, живе та розвиває бізнес у Майамі, США. Цікаво, що за 11 сезонів шоу лише дві пари залишилися разом, решта розпалася. Згадаймо деяких героїв і дізнаємося, як склалося їхнє життя.

Новий холостяк - Алекс Топольський
Новий холостяк – Алекс Топольський

Максим Чмерковський

Герой першого українського “Холостяка”. Американський хореограф, який народився в Одесі, чемпіон світу з бальних танців Чмерковський був неодноразово запрошений на американську версію “Холостяка”, але хореограф віддав перевагу українкам. У фінал проекту вийшли дві претендентки на серце Максима – Яна Соломко та Олександра Шульгіна, остання і стала обраницею Максима. Новоспечена пара відлетіла до США, а за місяць Олександра вже повернулася до Києва, стосунки закінчилися. Після участі у шоу Максиму приписували романи з кількома дівчатами, зокрема й Дженніфер Лопес. У 2016 році Чмерковський офіційно визнав, що одружився з австралійською танцівницею Пете Мургатройд. 2017 року пара стала батьками чарівного хлопчика на ім’я Шай Олександр, зараз йому п’ять років. Олександра Шульгіна деякий час зустрічалася з творцем спільноти ONE LIFE Артемом Суріним, але весілля не відбулося. Нині Олександра – телеведуча. Яна Соломко незабаром вийшла заміж за донецького бізнесмена Олега, 2015 року народила йому дочку. Розвиває сольну кар’єру, щоправда в росії, тому для українців вона стала ворогом.

Сім'я Максима Чмерковського
Сім’я Максима Чмерковського

Андрій Іскорнєв

Героя, мабуть, найскандальнішого сезону “Холостяк”, під час якого були і сльози, і скандали. Київський пластичний хірург до останнього тримав інтригу, навіть не натякнув, кого вибере. У фінал вийшла мила дівчина Анна Козир. Під час зйомок з’ясувалося, що у героя програми був с*кс на початку проекту з однією з учасниць, Яною Станішевською, і вона завагітніла. Яна з Андрієм вирішили залишити дитину, але стався викидень. Скромна Анна Козир не витримала розпалу пристрастей і покинула пластичного хірурга. Наразі дівчина займається музикою разом зі своїм хлопцем-гітаристом. Андрій Іскорнєв став зустрічатися з ще однією учасницею шоу Іриною Скориковою, вони навіть разом працювали. Відносини розпалися у 2014 році. Через рік Іскорнєв зізнався, що відновив стосунки зі своїм першим коханням, з якою вони розлучилися 8 років тому. Яна Станішевська теж здобула щастя – вийшла заміж за свого однокласника-бізнесмена, прізвище якого не розкриває.

Андрій Іскорнєв та Ірина Скорикова зустрічалися
Андрій Іскорнєв та Ірина Скорикова зустрічалися

Михайло Заливако

Учасник 11 сезону шоу “Холостяк” Михайло Заливако у фіналі обрав Анну Богдан – колишню дружину Андрія Богдана, який свого часу керував Офісом Президента. Пара зустрічалася близько року, а в червні 2022 року Анна заявила про остаточний розрив стосунків. Аудиторія звинувачила Анну в обмані, в несправжніх відносинах з Михайлом.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.