Таємне життя Тіни Кароль: хлібозавод, сінокіс і заміж за воїна ЗСУ(ФОТО)

Українська поп-діва, співачка Тіна Кароль, крім офіційної сторінки Instagram, веде ще кілька соцмереж. В одній із них фанати можуть насолоджуватися реальним життям свого кумира без прикрас.

Нещодавно Тіна Кароль почала вести власний Телеграм-канал. На ньому поки не так багато підписників – трохи більше 11 тисяч, але матеріали, якими ділиться зірка, заслуговують на увагу. Якщо в Інстаграм співачка показує в основному професійну діяльність, то в Телеграм можна побачити багато залаштунків та кадрів зі звичайного життя. Читачі у захваті, адже тут можна безпосередньо спілкуватися зі своєю улюбленою Тіною. Якщо погортати стрічку, побачимо кадри з благодійних поїздок та виступів Тіни Кароль. Нещодавній її візит до захисників у Телеграм висвітлено камерніше, по-домашньому. Співачка показує відео з намету військових, їхній побут, саморобні умивальники, кухню.

Фото
Фото із соцмережі Тіни Кароль

Кароль ділиться кадрами з відвідування хлібозаводу: вона захоплюється працею пекарів, показує свіжі ароматні буханці хліба, спілкується з персоналом. Окрім ексклюзивних матеріалів співачка часто ділиться своїми думками, улюбленими піснями. У Телеграмі співачки колосальна підтримка, важко знайти хоч один негативний коментар, а чат відкритий завжди. Виявляється, Тіна любить морозиво “Каштан”, вона показала фото ласощів і підписала: “Заслужила”. У Телеграм-каналі Тіна Кароль постає перед глядачами природною і без прикрас, що дуже до вподоби шанувальникам. Одне з останніх повідомлень Тіни Кароль присвячено воїнам ЗСУ:

Поки була в дорозі, думала про всяке.
…очі хлопців на фронті…..це любов.
Вони Най Най Най!
Вони заслуговують на все найкраще у світі.
Титани.
Ми фоткалися і вони тремтіли, а я тремтіла від того, що вони поруч.
Коротше, заміж за ЗСУ – це круто

Тіна кароль ділиться потаємним із передплатниками
Тіна кароль ділиться потаємним із підписниками

Коментарі непередбачувані, хто не розгубився, поспішив запропонувати своє серце:

  • А ви ще собі чоловіка не знайшли у лавах ЗСУ?
  • Виходь за мене заміж!
  • Ну, ви даєте жару!

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!