Колишня Дантеса Надя Дорофєєва поділилася загадковим фото з новим кавалером: вже забула про Михайла Кацуріна?

Новина про розлучення українських музикантів Надії Дорофєєвої та Володимира Дантеса вразила та засмутила багатьох фанатів. Однак у колишніх вже з'явилися нові обранці, фото з якими вони активно діляться в мережі.

У березні 2022 року Володимир Дантес та Надя Дорофєєва оголосили шанувальникам новину про те, що історія їхнього кохання добігла кінця – музиканти подали заяву про розлучення. Фанати зіркової пари довго мучилися думками про те, чому все-таки Дорофєєва і Дантес вирішили розійтися, адже знаменитості прожили разом сім щасливих років.

Пізніше Володимир Дантес поділився з журналістами розповіддю про те, чому зірковий шлюб розпався – співак заявив, що вони з Надею відчули, що кохання згасає ще до початку повномасштабної війни, а пізніше вирішили це обговорити.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес прожили разом 7 років
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес прожили разом 7 років

Дантес поділився, що пара вважає, що зараз – саме той час, коли треба розпочинати нове життя. За словами зірки, пара розійшлася мирно, без сварок та скандалів, і залишилися вони при цьому друзями.

У коментарі журналістам співак також зізнався, що новину про розлучення вони планували оголосити зовсім по-іншому – першого дня весни хотіли влаштувати щось епічне. Метою такого виступу вважали демонстрацію, що розлучення – це не завжди щось сумне, погане та негативне. Розлучення, за словами Дантеса, теж може бути веселим та позитивним.

Після приголомшливої новини про розлучення шанувальників чекав наступний сюрприз – всі колективно почали підозрювати Надію Дорофєєву у романі з Михайлом Кацуріним, українським ресторатором.

Цікаво, що Михайло Кацурін практично в один період розлучився зі своєю дружиною Дашею Кацуріною – Дантес і Дорофєєва дружили парами з Кацуріними, тому новина про можливий роман навіть потішила фанатів, мовляв, хлопці вирішили помінятися дружинами.

Дорофєєва та Дантес тісно дружили з родиною Кацуріних
Дорофєєва та Дантес тісно дружили з родиною Кацуріних

На початку квітня з’явилися фотографії з Барселони, де Кацурін та Дорофєєва мило обіймаються, а в мережі спливла чутка, що Надя пішла від Дантеса до нового кавалера. Ці чутки Дантес швидко зупинив, а пізніше Даша Кацуріна та Володимир Дантес у мережі почали натякати, що теж завели роман.

Нещодавно Надя Дорофєєва поділилася на особистій сторінці фотографією, де тримає в руках букет і цілує загадкового чоловіка. У силуеті кавалера можна впізнати Михайла Кацуріна.

Надя Дорофєєва на загадковій фотографії з новим обранцем
Надя Дорофєєва на загадковій фотографії з новим обранцем

Дорофєєва опублікувала фотографію у відповідь на прохання шанувальника показати знімок, який раніше ніхто не бачив. Тим самим, Надія продовжує доводити фанатам – на даний момент вона перебуває у щасливих стосунках з українським ресторатором.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.