Софія Ротару показала сина-втікача: Руслан Євдокименко цілий, ситий і на життя не скаржиться після скандалу

Українська співачка Софія Ротару ніяк не коментувала скандал, пов'язаний із втечею її сина з України під час війни і вперше за цей час показала, як він зараз виглядає.

24 лютого 2022 року росія розв’язала повномасштабну війну проти України. До таких масштабів переважна більшість людей готова не була, і не стали винятком також зірки шоу-бізнесу. У перший же день війни було запроваджено військовий стан, який обмежує виїзд чоловіків за кордон, якщо вони призовного віку та підлягають мобілізації. Але дехто робив і досі робить спроби обійти закон, незважаючи на свій статус.

Син Софії Ротару Руслан Євдокименко та онук співачки Анатолій намагалися “купити” собі виїзд з України на кордоні з Молдовою разом із кількома чоловіками. Усі вони найняли так званого провідника, який мав допомогти їм утекти від мобілізації, але спроба провалилася і зіркових родичів співачки затримали прикордонники. Ніхто з них цей скандальний випадок так і не прокоментував.

Продюсер Бебешко розповів про космічну пенсію Софії Ротару
Софія Ротару показала сина-втікача Руслана Євдокименка

Також Софія Михайлівна довгий час не висловлювалася вичерпно з приводу війни. Зрештою, на свій 75-річний ювілей артистка зізналася, що не може сидіти склавши руки і робить великий внесок у допомогу сім’ям українських військових, які пішли на фронт. Але давати коментарі щодо скандалу із сином Ротару так і не стала.

Натомість співачка виклала у Мережу спільне фото з Русланом на честь його дня народження. На опублікованому в Інстаграм-історії кадрі Софія Михайлівна разом із сином позує у сонячних окулярах та з посмішкою на обличчі.

Софія Ротару показала сина-втікача Руслана Євдокименка
Софія Ротару показала сина-втікача Руслана Євдокименка

Мабуть, цей знімок архівний, на ньому Руслан Євдокименко трохи засмаглий і ще у вазі, яку трохи скинув на тлі стресу, як і багато інших українців.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.