Дурнєв, Валюха зі “Сватів” та екс-учасниця “ВІА-гри”: хто з українських знаменитостей родом із Донбасу

Вчора тимчасово окупований Донецьк святкував свій день народження. І хоча цей день уже 9-й рік не вдається відзначити належним чином, уродженці знаменитого Донецька вітали рідне місто зі святом. Хто ж із українських знаменитостей народився на Донеччині?

В українському шоу-бізнесі крутиться велика кількість цікавих зірок, які завжди готові здивувати шанувальників. Спостерігаючи за творчістю та особистим життям кумирів, ми рідко замислюємося, хто і де народився. Проте, варто зауважити, багато зірок є уродженцями Донецької області. Редакція “Однієї хвилини” підготувала добірку знаменитостей, які прославили Донбас.

ОЛЕКСІЙ ДУРНЄВ

Олексій Дурнєв був народжений у Маріуполі
Олексій Дурнєв був народжений у Маріуполі

Олексій Дурнєв – український телеведучий та блогер, який народився у Маріуполі. Набув популярності Олексій завдяки роботі на телеканалі “ТЕТ”. Хоча Дурнєв закінчив Харківський університет радіоелектроніки, майбутнє артиста зумовило його чудове почуття гумору.

З 2011 року Олексій вів на канал “ТЕТ” авторську передачу “Дурнєв+1”, а допомогла йому Даша Ши – дівчина стала ведучою разом з ним. Гумористично-сатирична програма дуже швидко полюбилася глядачам, проте у 2014 році зйомки було припинено.

Тоді Дурнєв спробував успіх у політиці, проте на парламентських виборах йому не пощастило, і він на якийсь час притих. Після, у 2018 році, знову з’явився у мережі з блогерською діяльністю.

Сьогодні зірка з телеекранів перекочувала на платформу YouTube і там радує шанувальників новими випусками свого шоу.

ТЕТЯНА КРАВЧЕНКО

Російська актриса Кравченко народилася у Донецьку в Україні
Російська актриса Кравченко народилася у Донецьку в Україні

Відома російська актриса народилася в Донецьку та здобула найбільшу популярність завдяки ролі в серіалі “Свати”. Тисячі глядачів обожнюють персонажа актриси Валентину Роздобудько, більш відому під ім’ям “Валюха”.

Тетяна Кравченко виросла у Донецьку і формувалася як особистість саме у цьому знаменитому шахтарському місті. Однак довгі роки життя в росії, мабуть, продемонстрували свої результати. Кравченко ніяк не висловлювалася про війну в Україні, проте через місяці таки прокоментувала ситуацію (чого краще не робила б).

Актриса заявила, що їй “боляче дивитися на те, як рідна країна перетворюється на фашистську”. Нагадаємо, що актрисі з українським корінням заборонено в’їзд в Україну ще з 2015 року.

ІРЕН РОЗДОБУДЬКО

Ірен Роздобудько народилася в українському Донецьку
Ірен Роздобудько народилася в українському Донецьку

Знаменита сучасна письменниця та журналістка Ірен Роздобудько народилася на початку 1960-х років у Донецьку. Біографія письменниці містить багато цікавих фактів. Наприклад, крім того, що Ірен довгий час будувала кар’єру в журналістиці, вона працювала шпрехшталмейстером у цирку. У її обов’язки входило проведення циркових вистав.

У бібліографії Роздобудько безліч цікавих та затягуючих книг, багато з яких нагороджено у конкурсах. Окрім творчої та професійної діяльності, Ірен любить вишивати бісером та грає на гітарі.

Христина Коц-Готліб

Модель та співачка Христина Коц-Готліб народилася та виросла у Донецьку
Модель та співачка Христина Коц-Готліб народилася та виросла у Донецьку

Українська співачка народилася та виросла у Донецьку. Її майбутня кар’єра та визнання бере свій початок з участі у відомій та культовій групі “ВІА-гра”. Крім того, дівчина має звання Міс Україна-Всесвіт.

Батьки майбутньої зірки завжди балували Христину, а згодом і її молодшу сестру. Саме тому дівчата виросли у справжніх принцес – вони завжди знали, що таке увага.

Закінчила дівчина працювати у групі “ВІА гра” досить неприємним чином. 2006 року їй зателефонували і сказали, що їхній контракт закінчено і продовжувати його ніхто не буде. Хоч би як дівчина не намагалася з’ясувати причину розриву контракту, їй ніхто так і не відповів.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.