Маша Єфросиніна поділилася таємницями особистого життя

4 квітня Маша Єфросиніна та її чоловік відзначають річницю свого знайомства. На честь пам'ятної дати телеведуча розкрила кілька секретів їхнього сімейного життя.

Українська телеведуча має серед глядачів і колег бездоганну репутацію. Єфросиніна — красива, ефектна дівчина, яка займається благодійністю і заряджає позитивом від однієї тільки посмішки.

Крім кар’єри, Маша може похвалитися і зразковою сім’єю. Вони разом з чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим, вже майже 20 років і виховують прекрасну дочку Нану, якій цього року виповниться 16.

На честь річниці знайомства телеведуча розповіла сімейні таємниці і показала фотографії за спільного архіву.

Маша Ефросинина и Тимур Хромаев в начале отношений и сейчас
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв на початку відносин і зараз

За словами Маші, пара познайомилася просто на вулиці, тоді обмінялися номерами. Але через кілька днів після зустрічі Тимур загубив телефон. Він відновив номер, але так і не зміг зберегти контакти із записної книжки.

Маша стала переживати і набрала нового коханого перша. Вона поділилася, що це був перший і останній раз, коли вона подзвонила чоловікові за своєю ініціативою.

А на перше побачення, Тимур і зовсім прийшов з другом. Через якийсь час пара розлучалася на рік, але закохані зрозуміли, що не можуть один без одного.

Але це було не найстрашніше випробування для їхнього союзу — в 2003 році Єфросининій поставили діагноз безпліддя. Але, за словами Марії, вже через кілька днів вони зачали їхню дочку Нану. А у 2014 році у пари народився син Олександр.

Маша Єфросиніна з сином Олександром, донькою Наной та чоловіком Тимуром
Маша Єфросиніна з сином Олександром, донькою Наной та чоловіком Тимуром

Шанувальники були вдячні телеведучій за таке одкровення і побажали ще багато спільних років життя.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.