Молода дружина Віктора Павліка повідомила, що з її сином сталося нещастя: “Серце зупиняється”

28-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова виховує однорічного сина Мишка та працює. Поєднувати материнство та кар'єру не завжди виходить ідеально.

Відомий український співак Віктор Павлік одружився вчетверте 2 роки тому. Обранкою артиста стала дівчина Катерина, яка молодша за нього на 28 років.

Познайомився Павлік із Катериною Репяховою завдяки роботі. Дівчина почала працювати концертним директором артиста і незабаром їхні стосунки переросли з робочих у романтичні. Тоді Віктор Павлік вирішив розлучитися зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою і одружитися з молоденькою Катею.

Віктор Павлік із дружиною Катериною Репяховою
Як виглядає дружина Віктора Павлика

У липні минулого року у подружжя народився первісток, хлопчика назвали Михайлом.

Варто зазначити, що Катя Репяхова вирішила не йти у звичний для багатьох декрет. Після народження сина вона продовжила вести свій блог в Інстаграмі, займатися організаційними питаннями щодо концертів Павліка, а нещодавно дівчина відкрила свій власний інтернет-магазин дитячого одягу.

Дружина Віктора Павлика Катя Репяхова розпродає речі сина за безцінь
Як виглядає дружина та син Віктора Павлика

З вихованням дитини Каті Репяховій дуже допомагає її мати, яка переїхала жити до Києва, коли її дочка була ще вагітною. Мама Каті живе у сусідньому будинку, вона не працює і займається виключно вихованням онука.

Нещодавно Катя Репяхова у своєму Інстаграм-блозі повідомила, що недодивилась за сином, і він сильно впав на асфальт і вдарився губою. Дівчина зізналася, що вона дуже злякалася, і в неї буквально зупиняється серце.

Молода дружина Віктора Павлика повідомила, що з її сином сталося нещастя.
Молода дружина Віктора Павліка повідомила, що з її сином сталося нещастя

Нагадаємо, Віктор Павлік та Катя Репяхова розписалися, але весілля так і не відгуляли. Подружжя кілька разів переносило торжество. Спочатку Павлік та Репяхова переносили весілля через тяжку хворобу сина артиста від першого шлюбу, який невдовзі помер від онкологічної хвороби. Через горе у сім’ї молодята знову перенесли торжество. Потім Катя завагітніла та планувала відгуляти весілля після того, як народить дитину та приведе себе у форму. Проте зрештою Павлік та Репяхова вирішили зовсім скасувати весілля.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.