Як сьогодні виглядають актори “Службового роману “

Легендарний фільм вийшов на великі екрани в 1977 році і став одним з культових серед для мільйонів глядачів. Давайте подивимося, як виглядають зірки картини через 43 роки.

Андрій Мягков

Андрей Мягков
Андрій Мягков

Головному актору, який втілив роль скромного батька-одинака, сьогодні вже 81 рік. Андрій Мягков переніс кілька серйозних операцій — йому замінили серцевий клапан, робили стентування і видаляли тромб.

Не дивлячись на всі проблеми зі здоров’ям, сьогодні актор почувається досить добре. Він не повторив долю свого героя — Мягков вже 57 років перебуває в щасливому шлюбі. У кіно він більше не знімається. Андрій Васильович вважає за краще сьогодні вести тихий спосіб життя, рідко спілкується з пресою. Але творчу стежку не покинув — зайнявся живописом.

Лія Ахеджакова

Лия Ахеджакова
Лія Ахеджакова

Яскраву секретарку з “Службового роману” продовжують цитувати і сьогодні. Актрисі, яка втілила легендарну роль, сьогодні 81 рік.

Вона активно продовжує зніматися в кіно. Крім того, Ахеджакова активно висловлюється на адресу політиків. Вона має свою громадянську позицію, яка є опозиційною до нинішньої влади. Про свої погляди актриса не боїться заявляти на різних мітингах і радіостанціях.

Аліса Фрейндліх

Алиса Фрейндлих
Аліса Фрейндліх

Головній актрисі, за перевтіленням якої спостерігали мільйони, сьогодні 85 років. Актриса має десятки нагород і премій.

Вона справжня прима у Великому драматичному театрі імені Товстоногова, в якому Фрейндліх трудиться з 1983 року.

Всі три шлюби актриси закінчилися розлученням, але у неї є дочка Варвара, яка пішла по акторських стопах матері, і двоє онуків.

Світлана Немоляєва

Светлана Немоляева
Світлана Немоляєва

Одній з найбільш романтичних героїнь картини сьогодні 83 роки.

Вона продовжує грати у театрі і кіно. Її робочий графік зйомок розписаний на кілька років вперед. Наприклад, Немоляєва вже має кілька підписаних контрактів на 2021 рік.

Крім успішної кар’єри, Світлана має щасливу сім’ю — у неї прекрасні онук і внучка. Остання закінчила режисерський факультет.

Олег Басилашвілі

Олег Басилашвили
Олег Басилашвілі

Акторові сьогодні вже 85 років.

Він рідко знімається в кіно і виходить на сцену театру. Сьогодні Олег Басилашвілі віддає перевагу спокійному життю пенсіонера.

Разом зі своєю дружиною він живе вже більше 50 років, у них — дві дочки, онук і внучка. Але за рідкісним винятком знаменитий актор згадує робочу молодість. Наприклад в 2019 році він знявся в картині “Не чекали”.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.