“Зроблене обличчя вас псує”: Єфросініна надто захопилася пластикою обличчя – шанувальники запідозрили недобре

Маша Єфросініна натрапила на хвилю хейту у свій бік – підписники знаменитості в мережі запідозрили ведучу у надмірній любові до пластики та косметологів. Єфросініна не промовчала і з гумором відповіла хейтерам

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросініна нещодавно поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новиною про те, що в рамках благодійної акції “Дорога добра” вдалося зібрати 2,5 мільйона гривень, які будуть витрачені на сучасне обладнання для медичної діяльності.

І поки частина передплатників раділа та хвалила Єфросінину за величезну працю, яку та проробила в товаристві з колегами, знайшлися й такі, що обдарували зірку “компліментами”. У коментарях до поста деякі підписники залишили свої припущення щодо того, що Єфросініна “зловживає походами до косметолога”.

Більше того, зірку звинуватили у надмірному хірургічному втручанні та дорікнули за те, що та, нібито, надто сильно змінила свою зовнішність. Злісні коментатори не забули згадати і те, що зірка дуже схудла і їй варто “негайно почати їсти, щоб зовсім не стати анорексичкою”.

Маша Єфросініна й справді сильно схудла і ділилася з шанувальниками подробицями події. Так, за словами знаменитості, на тлі сильного стресу через повномасштабне вторгнення росії на територію України у ведучої практично зник апетит, через що та й скинула вагу.

Проте, на злісні коментарі недоброзичливців Маша не ображається. Більше того, вона відповіла всім хейтерам з гумором і подякувала їм за те, що вони повернули її у довоєнний час, коли всім було цікаво лише те, як образити зовнішній вигляд українських зірок.

Єфросініна опублікувала пост у відповідь в Інстаграм, прикріпивши до нього свій чорно-білий знімок.

Боже, люди, радість яка! Зайшла в коментарі під передостанніми відео, і як вивалилися на мене довоєнні відчуття: “перероблена, вся у філерах, косметолог – відстій, стара-худа, анорексічка!” Дякую вам, аж легше стало

, – з гумором підписала фотографію Єфросініна.

Друзі та колеги української телеведучої зрозуміли натяк знаменитості та приєдналися до гуморного загону. Так, інші українські зірки у коментарях під новим постом у смішній формі відповіли всім недоброзичливцям.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.