facebook

47-річна Могилевська поділилася, чому її все життя переслідували невдачі в коханні: “Уся справа в мені”

Особисте життя Наталії Могилевської - лише привідкрита книга для глядача. У мережі відомо про два невдалих шлюби співачки, але чутки про нові романи Могилевської не припиняються.

Офіційно співачка була одружена один раз – за бізнесменом Дмитром Чалим. Їхній союз припав на Помаранчеву революцію 2004-2005, саме політичні погляди стали каменем спотикання в молодій сім’ї. Через рік молодята розлучилися, хоча нещодавно планували дитину. Як згадує Наталя, вона тоді дуже хотіла народити малюка, була готова до цього і морально, і фізично. Опинившись по різні боки барикад, пара не змогла знайти баланс і зберегти шлюб. Другі серйозні стосунки співачка мала з багатодітним батьком Єгором Долініним. Могилевська згадує цю людину як найкращого з чоловіків. Він чуйний, романтичний, чудовий батько та чоловік. Пара прожила п’ять років у цивільному шлюбі. Уся велика сім’я, що складалася з Наталії та Єгора, мами Єгора та трьох його дочок, проживала разом у великому будинку. Шоу-бізнес став причиною розлучення – Єгор хотів проводити максимум вільного часу з Наталією та доньками, а співачка завжди не мала часу. Навіть після аварії зі зламаною рукою Могилевська погодилася брати участь у “Танцях із зірками”.

Наталія Могиєвська з колишньою родиною

Єгор як міг відмовляв, але артистка була непохитна. Ще одна причина розставання – ревнощі. Наталя ревнувала Єгора до партнерки з танців, а Єгор ревнував до чуток про роман з Ямою, а за великим рахунком – до її роботи та проектів.

Я думаю, я сама винна, що стосунки з найідеальнішим чоловіком не склалися. Я була надто зайнята собою і роботою, я могла спізнюватися на побачення до Єгора. Ні, не півгодини, не на годину. Він призначав вечерю на 6, а я приходила об 11. Він хотів більше уваги до себе…

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Наталія Могилевська приголомшила публіку визнанням, що зараз вона перебуває у статусі нареченої. Співачка не називає ім’я коханого, але описує його як сильного, гарного чоловіка, який їздить з нею на концерти та вистави, завжди поруч. Він не військовий, але має зброю. Вони познайомилися у перші дні війни, коли обидва займалися евакуацією громадян із Києва. Сама співачка категорично відмовилася залишати столицю. Про те, хто став обранцем зірки, Наталя пообіцяла розповісти після настання миру в Україні. До речі, після визнання співачки про новий роман, Могилевську почали підозрювати у вагітності. Скоро дізнаємося правду, можливо, зірка просто трохи розповніла через стрес.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.