Думала, він знепритомніє. Віра Кекелія розповіла про партнерські пологи

Учасниця «Жіночого кварталу» днями народила сина.

Співачка Віра Кекелія народила первістка. Хлопчик з’явився на світ вагою 4200 гр і зростом 57 див. Батько малюка – Роман Дуда, з яким Віра познайомилася на шоу «Голос країни».

Віра зізналася, що дуже зворушена підтримкою чоловіка. Він фактично разом із нею переживав вагітність, а також був присутнім на пологах.

«Він був поруч, допомагав мені і акушерам, масував мені спину, всіляко підтримував. Я можу сказати точно, що Рома теж народжував. Я завжди знала, що на чоловіка можу покластися», – розповіла співачка.

Віра Кекелія народила первістка

Вона також додала, що на сімейних пологах переживала за стан чоловіка.

«Чесно кажучи, я думала, що в якийсь момент він впаде в непритомність, але цього не сталося. Рома тримався до кінця молодцем. Цей найважливіший момент нашого життя ми пережили разом. Така підтримка Ромчика – для мене найкращий подарунок», – не приховує захвату Віра.

Також зірка «Жіночого кварталу» поділилася, як вони обирали ім’я для сина.

«У нас був список з декількох імен, серед яких були: Іван, Ернест. Мені давно чомусь хотілося, щоб мого синочка звали Іван, але Ромчик трошки сумнівався. І ми вирішили, що, коли народиться син наш, ми на нього подивимося і вирішимо, як його звуть. І ось ми його побачили і зрозуміли, що це Ваня, Ванюша, Ванька», – розповіла Кекелія.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.