Світлана Лобода зізналася, що через війну в Україні втратила житло: “Я не знаю, де я далі житиму”

Відома українська співачка Світлана Лобода у великому інтерв'ю вперше від початку повномасштабної війни в Україні зізналася, що залишилася без дому.

Світлана Лобода з 2014 року жила у росії. Коли 24 лютого 2022 року російські війська знову вторглися на територію України, співачка знаходилася вдома в москві і протягом перших днів зібрала всіх своїх близьких і назавжди виїхала з рф. Тільки після цього зірка висловила свою позицію щодо війни, боячись, що, зробивши це раніше її можуть не випустити з країни. Відразу після цього артистка також зайнялася волонтерською та благодійною діяльністю на допомогу співвітчизникам.

Лобода наголосила, що не вона одна українка, яка працювала в росії:

Ми всі працювали в росії, і все найкраще на мій погляд, найкращий продукт, який створювався в росії, він створювався українцями, режисерами, хореографами, танцюристами, артистами. Але з 24 числа все обнулилося, все стало дуже однозначним, ми всі зрозуміли, що це війна, це війна між нашими країнами.

, – заявила співачка в інтерв’ю Катерині Гордєєвій.

Світлана Лобода зараз живе у Ризі зі своєю мамою, доньками, нянями-українками та помічницями, які разом із нею приїхали сюди з москви:

Я не знаю, взагалі нічого не знаю, чесно кажучи, незрозуміло, що буде далі і де я далі житиму, поки поживу тут. Мені було дуже важко, все незвично, коли ще мама і сестра постійно в депресії, постійно кажуть, що нам хочеться додому, їх теж зрозуміти можна, я ще все одно людина-кочівник, яка протягом усього свого життя переїжджала з місця на місце, тому мені трохи легше цей момент дався, а для мами, для дорослої людини, для моєї сестри, яка все життя прожила в Києві, вони звичайно рвуться до Києва назад. Ну я всіма силами їх стримую, говорю, що треба до закінчення війни побути тут

Сім'я Світлани Лободи
Сім’я Світлани Лободи

Своїх дочок Євангеліну та Тільду Лобода вже потроху влаштувала у новій країні:

Дівчата вже пішли до школи, Тілечка пішла до дитячого садка, я хочу, щоб Тіля знала англійську мову, а Єва в принципі вже протягом чотирьох років вивчає англійську, для мене велике значення має знання мов, бо свого часу на жаль я не вивчила мови, тому що була зосереджена на музиці, тому зараз Єва вчить англійську, іспанську, хоче німецьку зараз вчити

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.