Кохання чи помста: екстрасенс розповіла про стосунки Вови Дантеса та Даші Кацуріної

Тема відносин Володимира Дантеса та Даші Кацуріної продовжує залишатися однією з найбільш обговорюваних, особливо після взаємного зізнання у щирому коханні. Екстрасенс відповіла, чи варто сподіватися на те, що молоді будуть зустрічатись довго

Володимир Дантес та Надія Дорофєєва оголосили про своє розлучення навесні поточного року. За словами зірок, вони вирішили розійтися задовго до початку повномасштабної війни в Україні і планували поділитися новиною з фанатами 1 березня. На думку колишніх, таке оголошення було б досить символічним – початок весни започаткувало нове життя для екс-подружжя.

Однак війна внесла корективи до зіркових планів, і їм довелося оголосити про розлучення по-іншому. Втім, це стало не так важливо, коли слідом за ними розлучилися їхні колишні найкращі друзі – Даша та Михайло Кацуріни. Історія почала набирати все більших обертів, коли виявилося, що Дорофєєва закрутила роман із Кацуріним.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін дійсно люблять один одного
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін дійсно люблять один одного

Пізніше з’ясується, що Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін стали коханцями, тож дві зіркові українські родини розвалилися практично у один момент. Пізніше Даша Кацуріна та Вова Дантес почали натякати, що їх теж може пов’язувати щось більше, ніж просто дружні стосунки. Молоді почали куди частіше миготіти один в одного в соціальних мережах, а пізніше взагалі зізналися одне одному в коханні.

Надя Дорофєєва встигла відреагувати на визнання, заявивши, що це всього лише хайп і всім шанувальникам стало цікаво – чи варто вірити у щасливе майбутнє стосунків Даші Кацуріної та Вови Дантеса чи це лише помста колишнім за розбиті серця та надії?

Так, екстрасенс Людмила Хомутовська відповіла, що вона не вірить у правдивість їхніх почуттів і що насправді Дантес із Кацуріною просто створюють гучну та гарну картинку для телебачення. На думку ясновидця, цих двох молодих людей не пов’язує нічого, крім дружніх стосунків.

Подібного не можна сказати про Надю Дорофєєву і Михайла Кацуріна – люди дійсно сильно закохалися один в одного і їхні стосунки побудовані не на порожньому бажанні прославитися, а на міцних почуттях.

Даша Кацуріна та Вова Дантес обманюють публіку
Даша Кацуріна та Вова Дантес обманюють публіку

Це картинка для телевізора. А ось у Наді та Михайла почуття справжні

, – заявила екстрасенс та продемонструвала глядачам відповіді на картах Таро.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.