Виплата 6600 гривень на особу. Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу

Для українців відкрилася нова цільова допомога у розмірі 6600 гривень на особу. Виплатами займається міжнародна гуманітарна організація ACTED.

Через повномасштабну війну в Україні, яку росія цинічно розв’язала рано-вранці 24 лютого, багато людей були змушені покинути свої будинки. Деякі стали внутрішніми переселенцями, а дехто евакуювався за кордон у пошуках безпечнішого місця. Опинившись у такому положенні, далеко не у всіх були грошові заощадження та можливість зберегти роботу у віддаленому форматі. Безліч міжнародних організацій, розуміючи це, створили програми фінансової та гуманітарної допомоги для українців.

Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу
Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу

Стало відомо, що українці можуть розраховувати на нову міжнародну допомогу від організації ACTED у розмірі 6600 гривень на три місяці. Про це повідомляють у Міністерстві соціальної політики . Усього було зібрано трохи більше 10 тисяч заявок, поданих через платформу “єДопомога”. Претендувати на виплати можуть українці, які відповідають двом вимогам. Перша – одна з осіб у заяві має групу інвалідності. Друга – місце прописки такої людини з інвалідністю знаходиться в Миколаївській, Харківській або Херсонській області.

При цьому організація проводитиме перевірку для недопущення повторного отримання таких виплат одними й тими самими особами.

Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу
Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу

Щоб залишити свою заявку, необхідно перейти на платформу “єДопомога”, заповнити анкету та дочекатися перевірки від фахівців Мінсоцполітики. Вони перевірять подані дані через державні бази даних та реєстри, а потім передадуть їх до міжнародних організацій.

У пріоритеті на отримання гуманітарної та фінансової допомоги завжди вразливі групи людей – пенсіонери, самотні батьки, малозабезпечені сім’ї та люди з інвалідністю.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.