Нова дружина обходиться недешево: молода кохана Петросяна похвалилася дорогими обновками

31-річна обраниця Євгена Петросяна Тетяна Брухунова продемонструвала широкому загалу нову шапочку від Dior.

74-річний гуморист знатно балує свою п’яту за рахунком дружину. Для юної 31-річної Тетяни Брухуновой Петросян не шкодує ніяких грошей.

Дівчина досить часто балує підписників своїх соціальних мереж знімками подарунків від новоспеченого чоловіка і фотозвітами з найдорожчих курортів світу.

Наприклад прямо перед карантином Брухунова з Петросяном встигли злітати у відпустку в Дубаї в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Але і на самоізоляції Тетяні є чим похвалитися. На останньому знімку, який вона опублікувала у своєму Instagram, дівчина яскраво посміхається і позує на камеру в брендовій шапочці від люксового модного будинку Dior.

Такий головний убір оцінюється від 750 до 1000 доларів США.

Підписники дівчини розділилися на два табори: одні пишуть компліменти дівчині, акцентуючи на її стилі і променистій усмішці. Інші ж, навпаки, — критикують таке вбрання і саму дівчину.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.